Ruhannem Merhaba 😃 Organik karadut özü Almak istiyorum.. nette eylülonline , makarnavitma ve arınlıhayat var.. Ankara’da ikamet ediyorum.. sizin güvendiğiniz her sabah 1 kaşık içirebileceğim tavsiye edeceğiniz Önerilerinizi bekliyorum.. teşekkür ederim 🙏
EDT Ruhannem Bende Eylül hanımın fitalive den aldım çok güzel zaten yediğiniz zaman gerçekten sadece karadut olduğunu anlayabiliyorsunuz
EDT Ruhannem Kaşıkla bana çok tatlı geliyor normalde de karadut çok tatlı olduğu için ben suya karıştırıp içiyorum
Ruhannem Burda avm sen almıştım.. az tane var içinde.. 1 şişe bitti bile.. tadı güzel.. ama öz taneli olmaz diyorlar.. içime kurt düştü
GlayFidanDzgn Ruhannem evet yenilebiliyor benim kızım yedi tabi bizde 😊 yoğurt içine falan da karıştırıp veriyorum.
Esleminannesi17 Makarnavitmadan aliyodum ben istah acma ozelligi icin akmistim ama ise yaramadim nirmal surup sisesinde 40 liraya aliyodun iki kutu bitirdim istahta fayda etmedi ama kansizligi vsrdi ona etti mi bilmem baktirmadim daha
KbraaaS Ruhannem beypazarina gitme imkanın varsa acayip güzel bende yana yakıla arıyorum şerbetini yapmak için
Ruhannem KbraaaS dut mu satıyorlar , özünü mü.. pandemi dolayısıyla çok zor.. hastaneye bile gıdemıyoruz