FerideguL Bu damlayı kullanıp memnun olan var mı? Bize yoğun gazi var diyip bunu verdi her emzirmeden sonra 5 damla dedi ama 3 dür verdim gazını çıkarayım dedim 3ündede gaz falan cikmadi ben anlamadım ise yaradı mi yaramadı mi ama bebeğim uyuyor şuan. Peki bu gaz nasıl çıkacak... Not : dun aksam saat 9 gibi lavman yapıldı gaz cikmamanin da bununla alakası olabilir mi ?
Obsesifk FerideguL ilk zamanlar bebeğim huzursuz olunca gazdan şüphelenip bize vermişti doktor ama kullanmadım pekte öyle gaz sorunumuz olmadı. Ama iyiymiş öyle okudum bir kaç yerde.
sevcan FerideguL Ben 1 ay kullandm cok memnun kaldm sonra gerek kalmadı. kendı çıkardı gazını alıştı sonra.
Sinem_ayaz Bizde dün ilk kez kullandık emzirmeden önce kullandık 4 5 damla falan emzirirken daha gaz çıkarmaya başladı bugün Gazı Yoktu kullanmadım
Harika3535 Canım Bebeğim kolik bir bebekti neler denemedim ne damlalar en son relactaz önerdi doktorumuz alerjisi varmış onu bile tetikledi gösterdi laktozu parçaladı nasıl rahatlattı yavrum hayatımızı kurtardı diyebilirim bu damla
Sevgican Harika3535 merhaba dün gece acildeydik bize de relactaz verdiler çocuğum rahatladı uyuyor ama süt alerjisinden de şüpheleniliyor. Laktoz dediğiniz bununla ilgili mi. Yan etki yapar mı alerjiye
Sukriye Harika3535 alerjiyi tetikledi derken anlamadım alerji mi yaptı bebeginizde bende kullandım bu damlayı sonrasında benim bebegimde de alerji çıktı
FerideguL Deletedmom006 ben hep sonra verdim gece boyunca yanlış mi oldu şimdi yaa 😥 bende diyorum Neden gaz çıkarmıyor
FerideguL Sarella önce yada sonra fark ediyor mu acaba bana sonra dedi sizde önce vermişsiniz hangisi doğru acaba
Kumsaati FerideguL bizde bugun kullanmaya başladık doktorumuz gunde 8 kere 8 damla verebilirsin dedi.kutunun üstündede emzirdikten sonra gunde 64 damlaya kadar kullanılabilir yazıyor
Sarella FerideguL sanırım emzirmeden önce daha çok etki sağlıyor birde öyle verin Bizim doktorumuz ve eczacı önce vermemiz gerektiğini söyledi