Prenses-annesi1 2 buçuk aylık kızım var havalar çok sıcak su vermelimiyim sizler veriyormusunuz yada bu aylarda verdiniz mi?
mrv5556 Prenses-annesi1 benim bebeğim de 1 aylık oldu bana da diyorlar ver diye ama bilemedim bende şurada bekleyim
Aryemus_3 Prenses-annesi1 Benim oğlum 4 aylık tokken günde 3-4 çk veriyorum çok sıcak ve bazen bezi turuncu oluyo ondan veriyorum
Sarikuzumalp Prenses-annesi1 verin bence. Gerçekten çok sıcak havalar. Sudan zarar gelmez susuz kalmasın. Bende vermem vermem diyordum 2 aylıkken vermiştim
Ssultannn Prenses-annesi1 bence 1-2 çay kaşığıda olsa vermelisiniz onlarda terliyor sonuçta sıvı kaybetmesinler
Senemasil Aryemus_3 canım eğer çok sıcaksa bulunduğun yerde havalar günde bir çay bardağı kadar verebilirsin 3-4 çay kaşığı çok az gelir
merveakdag1 Ben vermedim bol bol emzirdim temmuz 12 dogumlu suan 1 yaşını geçtik doktorlar önermiyor bilginize
ZeynepNil Bence verin bende vermem diyordum. 3 aylik olucaz her gun veriyorum. Doktorumda havalar cok sicak ver dedi. Hic cekinmeyin verin bende cok kararsizdim simdi severek iciyor
Aryemus_3 Senemasil karnını su ile doldurmak istemiyorum aslında versem içer seviyor çok sıcak dışarı 40 derece evin içi 30 Elazığdayım
Senemasil Aryemus_3 bence içir mademki seviyor benim oğlumda çok sıcak olduğu günlerde kana kana içiyordu valla onlarında suya ihtiyacı var emin ol hiöte korkmaa sudan zarar gelmez
Emirhan_ Prenses-annesi1 canm ben dogdugu gunden belli verdim hic bi sikintinolmadi malum havalar cok sicak terliyodur su kaybi oluyodur bence vermelisin
Rmyskrts Prenses-annesi1 Bende vermek istemiyordum ama çok terleyince vermeye karar verdim 15 gündür terledikçe veriyorum 4 buçuk aylığız
Gulsahm Benim doktorumda havalar sıcak ver suyun bir sakıncası yok demişti bende vermiştim 2 aylıkken
Melek-yavrum Prenses-annesi1 14 şubatta doğdu oğlum 40 çıktıktan sonra biberonla vermeye başladım ve öyle bir iki damla degil emzirdikten sonra karnı tokken biberonu veriyorum içtiği kadar içiyordu
1prens1prensesannesii Prenses-annesi1 1 buçuk aylıkken gittiğimiz de doktorumuz ver dedi. 3 aylık olacağız veriyorum sürekli
ikizannesii01 Prenses-annesi1 benim ikizlerim 2 aylık 1 aylıktan itibaren veriyorum Adana da hava çok sıcak ve mama da içiyorlar
LittleAngell Prenses-annesi1 ilk doğduğundan itibaren verdim bi kaç çay kaşığı mama yiyordu doktor da kontrol de ver mutlaka dedi veriyorum 7 aylık suan biberonula kendi içiyor kana kana Sizde verin bence sudan zarar mı gelir
Handeozer Oğlum 1 haftalık ama her hıçkırık tuttuğunda 2-3 yudum su veriyorum havalarda çok sıcak terden su kaybı oluyor anne sütüntüde yağlı olunduğu için günde 1 2 kez veriyorum hiç bir zararını görmedim