Alparslan-mom Merhaba benim bebeğim 7.5 aylık 3 ayda atlattık süt alerjisini. Süt ve süt ürünü içeren hiçbirşey yemedim. Paketli gıda yemedim ve sürekli ürün etiketi okudum. Mesela diğer ketçaplarda süt ürünü var ama heinz da yok. Bazı sosislerde süt proteini var ama polonezin içinde bitkisel protein var. Tabiki işlenmiş bişiler yemek iyi değil ama bir süre sonra yiyeceğiniz şeyler kısıtlı olduğundan dolayı canınız farklı şeyler yemek istiyor. Örnek kahvaltım 2 yumurta(yumurta alerjisi de yoksa) domates salatalık yeşillik zeytin ekmek bu şekil fiks oluyor zaten. Sonra evde kendinizin pişirdiği herşeyi yiyebilirsiniz. İçinde tereyağ olmadığı sürece. Yoğurt yok,süt yok… vb. Dılardan ekmek veya simit alıyırsanız mutlaka sorun içinde süt var mı diye hani datıyırlarya sütlü ekmek sütlü simit diye. Ambalajlı paketlerde dikkat edeceğiniz içerikler kazein,süt proteini iz miktarda süt ürünü içerebikir uyarısı. Çünkü küçücük bir kaçak olsa düzelmiyor. Ha bu arada kan yok olursa herşey daha kolay çünkü zaten mukus kolay kolay yok olmuyor. *bizde kusmave döküntü yoktu. Proktokolit diyorlarmış bağırsak tepkimeli,en hafif atlatılanmış. Umarım deneyimşerim işinize yarar. Sağlıklı günler🌸