Sevgihira Busramusti emiyor ama çok değil kısa duruyor memede 3-4 dk sonra bırakıyor hemen sonra birdaha almıyor
Busramusti Sevgihira hadi ya benim de göğüslerim çok yara oldu enfeksiyon kaptı doktor bu şekilde verme sağ ver dedi biberona alıştı sonra öyle devam ediyor işte
Maviiii95 MIRACAYAZINANNESI Doğduğundan beri sağarak veriyorum göğüs ucum olmadığı için aynı markayı kullanıyoruz. Bebeğim 46 günlük ilk haftadan beri mastit problemi yaşıyorum tam geçti derken iki gün sonra hooop bi daha 😒 pompayla sağdıktan sonra elimlede sağmaya çalışıyorum süt kalmasın diye ama yok ben mastitin çaresini bulamadım 😏
MIRACAYAZINANNESI Maviiii95 makinanın gücü yetmiyor bence ve içerde hep süt kalıyor bu da mastit yapıyor. Ne yapacaz bir yol bulmak lazim
ikimelek MIRACAYAZINANNESI hiçbirşey olmadı düzenli sağdım hep hiç geciktirmedim yara olmaması içinde sağımdan sonra kalan sütü ucuna sürüyorum
MIRACAYAZINANNESI ikimelek benim yaralarım genelde mastiti açarken oluyor bi yerden şişiyor balon gibi meme ucumda
Nissanur03 zehraaaa123 bende 4 ay boyunca sağarak besledim bebeğimi ve aynı sorunları yaşadım senin gibi lansinoh elektirikli pompa göğsümü tam bosaltmiyormus manüel pompa kullanmaya başlayınca bu sorun nortadan kalkti manüel olarakta chicco nün pomapsini kullandım daha pratik oluyor
zehraaaa123 Nissanur03 manuelde aldim elektrikler giderse falan diye ama onu da lansinoh almistim🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Miracs MIRACAYAZINANNESI Ben sağarak veriyorum 2 aylık olduk weewell elektrikli kullanıyorum bir göğsüme mochi takıyorum hiç mastit olmadım sağdığım zamanlar ama ucu sürekli yara kakao yağıyla nemlendiriyorum öyle başlıyorum sağmaya 3 - 4 saatte bir sağmaya dikkat ediyorum günde 2 kere buzluğa da atıyorum süt yetiyor çok şükür.
TYE Cansudeniz ya benmde bebegım 16 günlük meme az emıyo sonrasında biberonla süt verıyorum. Fakat gogus pompası almadım manuel var şimdi bi elktırıklı pompa almayı düşünüyorum siz memnunmusumz lansihnoh tan. Ve bebegınız kaç cc içiyor anne sütü kaç saat aralıkla verıyosunuz
Cansudeniz TYE 60-70 cc emiyor üstüne meme emip uykuya geçiyor sadece memeyle doyuramıyor kendini keşke sağma işi olmasa çok yoruldm süt ısıtmaktan 🥱🥺 memnunum acıtmıyor memeyi tamamen boşaltıyor yumuşatıyor
Miracs Ayseee27 Bana kullanışlı geliyor 1 göğsümü makina boşaltırken diğerini zahmetsiz o boşaltıyor sonrasında az bi sağım yapıp kalan sütü de boşaltıyorum ilk sağdığım tarafa da mochi takıyorum en az 20-30 ml boş olan göğsümden çıkıyor
Nissanur03 zehraaaa123 olsun manüel daha güzel bosaltiyor markası önemli değil elektrikli bi süre sonra eskisi gibi peformans gortermiyor
TYE Cansudeniz ya bende artık sınırlerım bozuluyor tam 1 saat emzırmekle uğraşıyorum emdıgı toplam 10 dk anca bıberonla içiyo şükür. Ama işte acba hep mi biberon isteyecek korkuyorumda ay bilemedim ne yapcagımda
burcuu26 Tgb1gl dun biberon vermeyip meme verdim ama mosmor oldu aglamaktan nefesi falan kesildi kiyamadim nasil yapcam bilmiyorum
Madameatalay BEnde 4 aydır sağıyorum ama son iki hafta sütüm çok azaldı nedenini bilemiyorum. Mama takviyesi yapmaya başladım. Lansinoh elektrikli kullanıyorum bende.
Defne35 27 günlük benim bebeğimde kraft marka kullanıyorum bende bizimki memeyi tutuyor ama sadece bazen akşamları karnı tokken ekstra bi on dk emiyor daha sonra asla memeyi veremiyorum 😭Bende başından beri sağarak veriyorum
Aras_mom MIRACAYAZINANNESI canım ben de sağıyorum bebeğim 7 ay 7 günlük hiç göğüsümü tutmadı hiç de mama vermedim bu zamana kadar mastit sorunu da yaşamadım lansinoh 2in 1 elektrikli kullanıyorum çok memnunun masajlı sağımla sağıyorum
MIRACAYAZINANNESI Aras_mom benimde 2 li elektrikli lansinoh. Makine kendi önce hızlı başlıyor 2 dk sonra yavaş moda geçiyor. Seninde öyle değil mi