Oglunaasikanne Merhaba kızlar 2. Ay asısı yaptırdığınız da ateş oldu mu ? En korktugum şey ateş sanırım bugün aşı olduk ebe genellikle ateş yapmıyor ama karma aşı olduğu için olabilir de dedi merak ettim ateş yapan oldu mu olursa kaç gün sürdü ?
Sueda2929 Oglunaasikanne bizde ateş olmadı canım ben calpol kullanıodm bebeğimn kulagnda enfeksiyon vardı. O günde calpol vermştm 1 hafta kullanmam gerekti çünkü. Ateş olmadı bunun etkisimi bilmiorm. Ama huzursuzdu bebeğim iki gün
milasmommy Oglunaasikanne olmadı canım ama beb n yarım kollu zıbınla tuttum evin içinde bir çorap giydirdim o kadar ne olur ne olmaz diye calpol aldım ama vermedim 37.5 üstüne çıkmadı hiç
Seyma_Mirza Oglunaasikanne tylol yazmıştı ebe gelince bir çay kaşığı verdim çok fazla ateş olmadı ama hafif bi sıcaklık var gibi hissediyorum ölçü yorum normal çıkıyor ama huzursuz bide dün aşı olduk
Burcem Sueda2929 calpolu mu bir hafta kullandınız bizimde bugün aşı var gitmeden Bir çay kaşığı vercem
Oglunaasikanne Burcem gitmeden verme ateş olursa ver demişti benim doktorum bilmiyorum bende valla ama bugün aşı olduk daha vermedim ben calpol
Oglunaasikanne Elanurumannem doktor bana calpol ve fitil vermişti bugün aşıdan sonra ebeye sordum ateş olursa calpol mı fitil mi veriyim diye fitil en son radde de ver ilk etapta calpol dene dedi
Oglunaasikanne milasmommy aynen bende suan çıtçıtlı badiyle tutuyorum evde ev sıcak çorap Bile giydirmedim ilk çocuk o yüzden panik var ateşten de çok korkuyorum 😢
milasmommy Oglunaasikanne canım bende çok korkmuştum tek başımaydım birde. Ama saat başı ateşini ölçtüm allaha şükür olmadı. Ama birde ben şey yaptım aşı olduğu kolu çok acıyor diye hep sol tarafımdan emzirdim onun sol kolu alta gelmesin acımasın diye. Çok kucağıma almadım acımasın diye falan şükür atlattık
limoncicegi59 Benim hemşirem de aşıdan önce gelmeden bir çay kaşığı calpol ver demişti çok şükür sonrasında ateş vs olmadı
Oglunaasikanne Trgaf suan normaliz uyuyor ilerleyen saatlerde nasıl olur bilemiyorum şimdi nasıl oldu sizin bebiş geçmiş olsun
melankolik Arkadaşlar 2.ay asisinda iz bırakmıyor muydu 3 tane asi olduk iki bacak bir kol komşum yaptırmış iz var kolda ama bizde iz falan yok iğneyi vururkende dışa doğru dökülür gibi oldu vuramadi mi acaba aşıyı yaa sizin bebislerde iz var mi yok mu
Pelo_00 melankolik koldan yapılan verem aşısı onda iz oluyor ilk zamanlar izi belli olmuyor sonra sivilce gibi küçük oluyor şimdi biz üç aylığız kabardı bayağı. hemşiremiz de zamanla orası kabaracak kanayabilir sakın dokunmayın demişti. Bir de 3 gün banyo yaptırmayın demişlerdi aşıdan sonra. Su değmemesi gerekiyormuş aşı yerine.
Trgaf melankolik iz birakmasi normal koldaki tetenoz asidi cunku iz yapar ama herkesde iz olmak zorunda degil