Prenses42 Yaptır canım her ihtimale karşı bende 32 haftamda yaptırmıştım karaciğer enzimlerim yüksekti hastanede 17gün yattım 2 doz vurdular birer gün arayla her ihtimale karşı doktorun önerdiyse ihmal etme
Kiz_annesi yamacalimoms ben 30 haftalikken erken dogum riskinden hastanede yattim sancim vardi ciğer gelistirici igne oldum. 37+1 de dogum yaptim
Mucizelergerceklesir yamacalimoms selamın aleyküm canım benimde Servikal yetmezliğim vardı 1.4 e kadar düşmüştü toplam 4 doz ciğer geliştirici vurdurdum bende. 2 ampul tek seferde toplam 8 ampul olmuş oluyor. 1 ay arayla tabi. Mutlaka vurdur ve sürekli yatmaya dinlenmeye bak ben yata yata çok şükür 4 gün önce doğum yaptım 38+0 da çok şükür sağlıklı bir kızım var. İnşallah sende sağ salim kavuşursun yavruna 🤗
Mukaddes34 yamacalimoms bacım yaptırmazsan doğumdan sonra solunum sıkıntısı geçer ve küveze alırlar aslında önemli bi aşı zaten çocuğun dış ortama daha rahat nefes almasını sağlıyor birde öyle düşün ben anlatayım sen bilirsin gene de
yamacalimoms Mukaddes34 yok kuzum yaptırmakla ilgili bı sikitnim yok 3 doktora göründüm 3 ise risk yok diyor ama kendi doktorum nolur nolmaz yaptır diyor niye hiçbir risk yokken yaptırayım ne gerek var bebekte bende iyiyiz
NurNaz yamacalimoms benim ilk bebegimde yapilmisti 12 saat ara ile yatis yapilmisti erken dogum riski oldugu icin 35 haftalik dogdu sorun yasamadik kuveze de girmedi sukur simdi 4 yasinda masallah sagligi yerinde
Mukaddes34 yamacalimoms bacım benim de Dr aynısını demişti ama sonradan yapıştı ki oğlum 35 haftalık 3,5 kilo doğdu riske atmamak için yaptılar
Alya2402 yamacalimoms 25 mm ile 38 haftamda normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim 12 haftamdan sonra sürekli Progestan iğne vuruldum her hafta bir aksilik olmadı çok şükür
milasmommy yamacalimoms 31. Haftada yaptırdım erken doğum riski vardı çok sancım çıkıyor ama açılmam yoktu. 39+4 de doğum yaptım
Koalammm yamacalimoms 30.hafta gibi bebeğimin karnımda kalp atışlarını hissetmiyordum kalp atışları yok denecek kadar azdı hastaneye gittiğimizde.bir hafta hastanede yattım bu süreçte ciğer geliştirici vuruldu. Oğlum tam vaktinde doğdu ama acil sezeryana alındım yine kalp atışları yüzünden iyi ki de doktor vurmuş zamanında maşallah kilosu da iyiydi solunum sıkıntısı da yaşamadık
yamacalimoms Koalammm karninizddayken kalp atışını nasıl hissediyordunuz ben onu anlamadım? Hareketleri neysede kalp atışı hissetmeniz mümkün değil
Koalammm yamacalimoms Ay yanlış yazmışım pardon 😂 hareketsizdi doktora gidince öğrendik kalp atışları yüzünden hareketsizmiş
Mertmete yamacalimoms doğumum erken başlamıştı 33 de yapmışlardı ertesi gün sezaryen oldum.ama kafanızda soru işareti varsa başka doktora danışın riskli gebelik uzmanlarına sorun.bir takım yan etkileri oluyor şeker yükseliyor biraz ama bebeğin gelişimini etkileyip etkilemediğini bilmiyorum.geçmiş olsun
Hande59 yamacalimoms canım erken doğum yaptım 33. Haftada ciğer geliştirici vuruldu 34. İlaç kullandığım halde doğum başladı öngörülür bir durum değildi iğne önlem amaçlı yapılmıştı. Bebeğim 4 gün kaldı yoğun bakımda ve entübe değildi nefes alıyordu. İğneyi yaptırırsan zamanında doğurursan bile bebeğine herhangi bir sıkıntı yaratmaz ama erken doğum yaptın diyelim nefes alamaz
cavrosay6 Hande59 benmde 28 haftada erken dogm riskm vardi.28.30.31 haftalarda vuruldu iyne.Ama olum 39 hafta 5 gunluken dogdu😍
cavrosay6 yamacalimoms bende oluma hamileyken 28 haftamda erken dogum riskim vardi.evet banada vuruldu 28 haftada 30 ve 31 haftada.Endişelenecek bi durm yok canm.yani bebeye bi zarari yok.
Hande59 cavrosay6 çok Şükür yoğun bakım günleri gerçekten çok zordu rabbim kimseyi kapılarda bekletmesin bir de şimdi ziyarete de almazlar sağlıcakla gelsin tüm kuzular.
Fatmaaaa yamacalimoms merhaba.benim 36. Haftada kasılmalarım oldu iki doz ciğer geliştirici yaptı dr m doğum olursa ciğerler gelişmiş olsun kuvöze girmesin diye 37+3 te doğum yaptım ve kuvöze falan girmedi bebeğim bence dr nuzu dinleyin
Berill006 yamacalimoms ben 26. Haftada kanama yüzünden gitmiştim hastaneye yatışımı yapıp erken doğum riski diye vurmuşlardı Bi sıkıntı olmadı şükür 39. Haftada doğdu bebeğim kanamanın da sebebini bulamamışlardı zaten