Busramusti Hani emziren annelerin sütü çocuğun ihtiyacına göre artıyor ya bu sağan annelerde de oldu mu git gide sütleri arttı mı bebekleri büyüdükçe
Busramusti Eegeem iyi bari ya bende doğduğundan beri sağıp veriyorum 3 aylık oldu bende arttığını hissediyor gibiyim inşallah böyle devam eder
Busramusti Mom14 saat aralığına göre değişiyor 2 saatte bir sağarsam 50-60 falan 3-4 saati bulursa 90-100 falan
Busramusti Edauu ne güzel işte emziren annelerde çocuk kendi belirliyor ne kadar içmesi gerektiğini bende o yüzden sordum uzun süre sağan anneler bebek büyüdükçe artıyor mu ki diye
Edauu Busramusti emzirmek artırıyodur belki benimkini ama sayım yaptıgım zamanlarda daha cok sütüm oluyo ben oylr hissediyorum kaynayıp akıyo
Busramusti Mom14 valla ben ek mama vermiyorum 2 saatte bir ne çıkıyorsa veriyorum kilosu falan iyi çişli bez de çok alıyorum yetiyordur diye düşünüyorum
Mom14 Busramusti bende ameliyat olucam buzluğa süt atıyorumda acaba yeterlimidir 60 cc 2 saatte bir diye sorayım demiştim
Mom14 Busramusti 2,5 aylık şu sıralar sağıyorum işte 5 gündür falan hem sağıyorum buzluğa atıyorum hemde emziriyorum ameliyat olcağım için sağıyorum doktorum iki gün emziremezsin dedi
Tugceeeky Emzirirken Sağımı hangi aralıkta yapıyorsunuz? Benimde iki haftalık oğlum 2satte bir sürekli emziriyorum ne zaman sağacağımı bilemiyorum😌