ariamom Selam kızlar 🌸 Bebeğim 3 aylık oluyor ama benim doğum kilolarım hala duruyo, napabilirim vermek için ? Sizler neler yapıyorsunuz biraz fikir alışverişi yapalım 😊
mammaofone ariamom benimki de aynı şekilde hatta doğuma gittiğim kilomun üstüne +2 fazlam var. 6 buçuk ay oldu hala bir azalma yok. 😔 Emzirme ile de gitmiyor.
Aslihn ariamom bende öyleydim canım hatta ustene almaya başladım ama dedim böyle olmicak başladım dikkat etmeye nasıl ekmek birtek sabah kahvaltisjnda yiyorum tam buğday geri ara öğün yoğur çorba kefir meyve vs ne varsa akşamda 7 gibi akşam yemeginj yiyorum yatmadan da yine meyve kefir ama arada yaz olduğu için dondurma istersem yiyorum ama gündüz yemeye çalışıyorum ilk 1 hafta zorlanip sonra alışıyorum bayramda bıraktım şimdi yine baslicam emzirmek çok fayda ediyo ama gerçekten iyi veriliyo böyle dikkat edersen canim
Mirosum ariamom benimde duruyor fazla bile var ne yapıcam bilmiyorum iştahım da var önceden böyle değildim ve gören herkesin oo çok kilo almışsın demesinden sıkıldım 😒😒
ikiprensannesii2 10 gün oldu doğum yapalı sezaryenle 10 kilo almıştım 9,5 kgı gitti ama bi şey yapmadım nasıl gitti anlamadım🤷🏼♀️
Mirosum ikiprensannesii2 ilk 10 gün bende vermiştim ilk hafta kontrole gittiğimde 7 kilom gitmişti sonra bir almaya başladım doğum yaptığım kiloya geri döndüm😫
Babymm_ ikiprensannesii2 canım bende sezeryan yaptın senin gibi 15 gün sonra 7 kilom gitmişti, sonra aradan çok değil 1 ay bile değiş zaman geçti bi baktım hepsi geri geldi emzirmek için yiyordum o sıra aldım sanırım yani gitti diye sevinme bi anda geliyor 😁
baybyumusak ikiprensannesii2 bende doğumdan hemen sonra aynı kiloma ulaştım ama emzirme döneminde boğa gibi yendiğim için 6 kg aldım 🥺
ozlem12345 ariamom 75le doguma girdim bir hafta da 65 oldum sonra bu karantina günleri beni mahvetti 80 kilodayim spor yapmaya başladım ekmeği azalttim 7den sonra yemiyorum bakalım yeni başladım inşallah bozmam 🤦♀️
Mirosum Babymm_ aynı ben 😂 😂 bebeğim şuan 3 buçuk aylık meme+mama gidiyoruz bayramda gören herkes kilo almışsın dedi insanları anlayamıyorum gerçekten karantina günlerinde herkes kilo aldı hamileliğinmin 30. haftasından beri koronadan dolayı kafamı çıkaramadım evden doğum yapınca da öyle anca tek tük dışarı çıkmaya başladım kiloaldım yani haliyle normal insanlar bile alıyorken bizim almamız çok normal ama bu insanların tepkileri beni öldürücek 😂😂🤦🏼♀️
Babymm_ Mirosum benim bebeğim de 4 ay 12 günlük, sormayın ki onlar sadece evde kaldı biz doğum yaptık +evde kaldık 😂😂
Elfmrshn ariamom canim benim kizim 11 aylik olacak ben de daha yeni yeni veriyorum merak etme bebegin biraz hareketlensin ondan sonra kolay bir sekilde veririsin hemen
ikiprensannesii2 baybyumusak Ben yiyemiyorum iştahım çok kapandı böyle olunca sütüm de gelmiyor doğru düzgün zaten daha tam toparlanamadım bu halimle doğru düzgün yemek de yapamıyorum çok zorlanıyorum 😞
mrv5556 Bende 55 le hamile kaldım 66 ile doguma gittim 30 gun oldu dpgum yapalı şuan 58 geliyorum şu 3 kilo da gitse bende rahatlıcam da gitmiyor 😕
larenikra2020 ariamom merak etmeyin henüz çok yeni anne sayılırsınız bu kadar takılmayın kilolarınıza zamanı geldiğinde hepsi fazlasıyla gidecek. 73 kiloyla hamile kalıp 85 ile Doğum yaptım Doğumdan 1 ay sonra 73 e geri düştüm sonra üstüne almaya başladım. Ama bebeğim öyle hareketli ki 7 aylık olduk 1 dk yerinde durmuyor ve ben onun peşinde dolanmaktan şuan 66 kiloya düştüm ve ne diyet ne bişi yaptım hatta bir oturuşta 1 ekmeğe yakın ekmek yerim 🙈🤦🏻♀️ Makarna pilavla bile ekmek yerim ve bünyem kilo almaya dehşet elverişlidir düşünün artık 😀 o yüzden hhiiiiiççççç takılmayın hepsi gidiyor o kiloların zamanı gelince