safis12 Kızlar 28 günlük Bebeğim var Günde 7 8 kere kusuyo sizinkilerde kusuyomu Beslenemiyecek diye.korkuyorum
Tugbacolak safis12 kusması ne şekılde yedıgını komplemı cıkarıyo yoksa agzının kenarından sızıntı seklındemı
nilosaydn safis12 ılk gunden beri kusuyor 3 aylık oldu az once agız dolusu kustu gene.. curuttunu kusuyo bazen dırek kusuyo ılk zamanlarw gore azaldı 4 aydan sonra kesılıyomus☺️
Buse97 safis12 benim ki de sürekli kusuyodu ve çok huysuz bı bebekti reflü varmış ilaç tedavisiyle düzeldi . Doktorumuz eğer reflü değilse besin alerjisi var demişti yani sizin yediklerinizden bişeye alerjisi olabilir
oz_lem safis12 kusma varsa reflü olmuşur o yüzden doktora sor ve aptamil AR al eczaneden bende öyle yaptım mamayla karıştırıp veriyorsun kusmuyor korkma ve mümkün olduğu sürece kafasını yüksek tut kucağında yada yastıkla 30cm yüksek gövdeden
Tugbacolak safis12 sızıntı her bebekte olur ama yedıgını sureklı komple cıkarıyoraa reflü olma ıhtımalı var bura tedavı edılmesse bebegın beslenmesını gelısımını etkılıyor
Tugbacolak safis12 ılacla benım kızımdada var dogdugundan berı kullanıyoruz emdırırken olabıldıgınce dık pozısyonda emzırıyorum bıttıkden sonrada hemen yatırmıyorum 10-15 dakıka dık tutuyorum dene sende boyle hfıfleme olcakmı kusmasında bakarsın
sehribannn safis12 kesik kesik olunca korkman gerekmiyor aslında ama fışkırır şekilde kusuyorsa reflü deniyor bizde kesik kusan çocuk gelişir derler faydalisini alır kalanını atar diye yani 🤷🏻♀️bizde 50 günlüğüz gaz çıkarınca kusuyor mesela geğirince yani
nilosaydn safis12 canım neden 28 gunluk bebege rezene ıcırıyosun onun mıdesı kaldıramaz ki daha kucucuk suan. ıcıyosan kendın iç zaten sutunden bebege gecer
safis12 nilosaydn doktor söyledi canim o yüzden yoksa kendim bilmeden asla vermem çok gazlı bir bebek rezene çayından iki çay kaşığı vermemi soyledi