Sibel5258 Arabayla uzun yolculuk yapacağız ve beni araba tutuyo emziren bı.anneyim.araba halı kullanip gitmeyi düşünüyorum emziren anneler kullanabilirmi diğer türlü çok zorluk çekiyorum kullanan varmı acaba
aksu5334 Sibel5258 hamilelikte nasılsa emzirmede de aynen devam demişti doktor ilaç konusunda. Hamileyken emedur vermişti doktorum mide bulantısı için. Bilemedim. Ben gidene kadar havuç kemiriyodum😏
GameProMom Sibel5258 Göbek deliğinizin üzerini kapatcak şekilde çapraz yara bandı yapıştırın , psikolojik mi bilemiyorum ama beni ve çevremdeki bikaç kişiyi bu yöntem araba tutmasından kurtarıyor , daha detaylı bilgi için bi google amcaya sorun🌞
Nurtupu Sibel5258 hap değil ama bana ametik damla verdi doktorum. Emziriyordum da çocuğa sıkıntı olmaz dedi. Tadı iğrenc ötesi ama beni 12 saat yolda kusturmadı. Ki ben yarım saat içinde bulantısı başlayan bir insanım.
Sibel5258 aksu5334 bana etki.etmiyor.arabaya binince oraya gidene kadar uyyodum beni çok sersemletiyor hamileyken mide bulantısı halı kullandigimda beni daha kotu ediyordu
Sibel5258 GameProMom ben kusmuyorum kusmamk için kenimi tutarım ama mesela basım ağrır uyurum yolculuk.bitene kadar çok halsiz olurum bir kere araba ilacı kullandım o bana çok iyi geldi ama emzirirken kullanabilirmiyim diye dusundum
PonciKom GameProMom bnm annemde yıllarca cekti dedıgınız gibi yaptı artk okdr kötü gecmıuır eskıden arabaya bundugı an sanki bayılmış gibi gidene kdt uyurdu
Sibel5258 Nurtupu çok sağolun bende siizn gibiyim çok halsiz oluyodum arabada kötü kokuyo bende orduya giidecm arabayla eşimle çocuk olduğu için nasıl gidicek diye dusunuyodum iyi geliyorsa size keisnlikle alicam
pasabeyy Sibel5258 bende sizin gibiyim metpamid kullaniyorum emziriyorum da ve bende ordukuyum neresindensiniz siz 😊😊