valla bende böyle post açmayı düşünüyodum benimki ne yaptıysam 1 ay yada 40 gün emdi sadece beni mama ile beslendik sonrasında o yüzden doktorumuz 4. ayda ek gıdaya başladın 6 buçuk ayına kadar o kadar iyidi ki kase kase yemek yiyordu yoğurdu kahvaltısı çorbaları meyve püreleri gelişimi kilo alımıda çok iyi di bunların yanı sıra mama da işte günde kaç kere içiyordu 6,5 ayında alt dişler çıktı bir başladı iştahsızlık öğürmeler istememeler napcağımı bilmiyorum günde 3 4 defa biberon 125 cc içiyor kahvaltısını iyi yapıyor peyniri pekmezi yumurtası işte formül maması 7 8 tane cici bebe 1 kase bunları yediriyorum çorba bazen içiyor içmiyor bazen meyve püresini bitiriyor yada bazen yemiyor muhallebi sadece bunlar oğlum şuan 9 ay 26 günlük bakıyorum et balık tavuk yemek öğünü yok yemiyor üzülüyorum arada yemek yemekte istiyor yiyorda ama işte dişlerin vurduğu zamanlar çok zor yedirmek kusmaya çalışıyor çok üzülüyorum bende ne zaman geçcek acaba şuan üst 2 dişiyle beraber 4 dişi çıktı ama bittim😱