Dkk Woody teşekkür ettim , ödemeyi önce mi yaptınız ürün geldikten sonra mı ? ilinci el ama pahalı 850 tl
Woody Dkk bence mayoya gerek yok ama siz bilirsiniz. Sleepy sürekli indirim yapıyor paketini 6 TLna almıştım ben. Burdan almadım. Uygulama adı yazmak yasak sanırım. 2. El uygulamalardan meşhur olanlar 😄
Dkk Woody gördüm veb teşekkür ettim orallarda yok amaç maalesef , sadece merak ettiğim ödeme sistem üzerinden mi o sitelerde
Dkk Dkk Allah sizden razı olsun 800 e alacaktım valla , ikinci el hiç alım satım yapmadığım için bilememişim aramayı da uygulamalarında .
Cengok birkediannesi derinliğinde 4-5 kademe var ilk 2 kademeyi açıp doldurduğumuzda ayaklarını uzattığında uçları yere değiyor 3. Ve 4.de değmiyor bayaaa bir havada kalıyor o yüzden biz 2’de kullanıyoruz. YDediğim gibi biz aşırı memnunuz, bebeğim 2 aylık.
birkediannesi Cengok benim bebeğim 4 aylık acaba ayakları değer mi en yüksek kademe de boyu şuan 65 cm
Cengok birkediannesi sabah ayrıntılı olarak ölçerim ama derin baya bir benim kızım 61 cm öyle hesaplayabilirsiniz.