antropologanne iyi bayramlar öncelikle güzel anneler🍀 45 günlük kızımla son bir haftadir meme savasi veriyorum. Sütümde zaten azalma vardi doktorumuz meme mama gidelim dedi. Gel gerki bir haftadir memeyi zar zor veriyorum. Emmek istiyor aslinda agzina aliyor ama cekip cekip birakiyor.Meme de krize giriyor resmen. Heralde dedim sütüm artik iyice azaldi. Ama bazen de sorunsuz emiyor nadir de olsa.Günün degisik saatlerinde boyle oluyor. Ac kalmasin diye mama veriyorum. Sonra diyorum hadi sutum iyice azalirsa. Saĝmaya vakit bulamiyorum düzenli. Bunun sebebi ne olabilir basina gelen varmi ?
anne15 antropologanne biberonla veriyosanız meme+biberon kafa karıstırmıştır meme reddi olabilir . Birde gazdanda memeyi bırakıp duruyo olabilir
Alinduru antropologanne gaz veya besin alerjisi de olabilir bebekler emip emip kendini geri çekiyor ağlıyor biz de yaşadık.
Trgaf antropologanne aynisini yasadim tecrubesizdim ben anlamamistim cocugum ac kalmis bir gun boyunca .simdi artik anliyorum tv yi kapatin sadece bebise odaklanin hutkunma sesini takip edin ardi ardina seri bi sekilde yutkunursa var 3.5 saniyede bir yutkunursa az yutkunma sayisi cok azsa yok gibi .ben artk bundan anliyorum
antropologanne anne15 Siringayla veriyorum. Ama bir kac defa biberon kullanmak zorunda kalmistim. Gaz problemimiz yok gibi yani en azindan kendisi cikarabiliyor biraz vurunca sirtina.
Gunes55 antropologanne bi kere biberonla vermeden bisey olmaz. Ayni durumu bende yasiyorummeme mama gidiyoruz gunde 1 yada 2 kere mama veriyorum biberonla gecen 10 gune kadar hicbi sknti yasamadim ama su sira sizdeki sknti bende de var. Bende meme reddi mi sut mu yetmiyir diye dusunuyorum ama benimki sanki sut yetmiyor gibi cunku bizim oglan obur biraz. Tez zamanda duzelirsiniz insallah
ozlemo antropologanne sutunuzu sagarken fiskirarak mi geliyor damla damla mi? Fiskiriyorsa tazyiklidir
Alinduru antropologanne sürekli huzursuzluk gaz sancısı, uykuya dalamama, popoda geçmeyen pişik kızarıklık, kaşlarda saçlarda geçmeyen Konak, mukuslu cıvık gürültülü kaka derken en sonunda kakasından kan gelmişti. Bebekler gaz geldikçe memeye saldırıyor
Trgaf Trgaf hatta tanzikli falan oluyo geceden kalkinca uxun zaman emzirmeuince bebek nefes nefese kaliyo dedigim gibi sadece dinleyin
antropologanne Trgaf Iste o memeyi cekip cekip biraktiginda yutkunma sesi hic yok gibi bisey oluyor. Bende sütüm yok diye düşünmüştüm.Ama bir yandan da içten içe sebebi başka bir şey olsun sütüm var olsun demiştim😖. Teşekkür ederim🍀
Trgaf antropologanne sizde oluyormu bilmem bende bazen bebek emmeye baslaktan 2 dakika sonra falan iniyor sutum gogsumde ince bir sizi hissediyorum ve donra bebek yutkunmaya basliyor yani adlinsa bebegin iyice cekmesi lazim ama onlar sıkılip aglamaya basliyor emzirmeden once goguslerinize biraz masaj yapin hatta bebek emmeye calisirken yapin birde ben sutum gelmefihi zamanlar cok sagdim cunku o sut vucuttan cikarsa yerine yenisi uretilecek bibetonla cok verdim allaha sukur alismadi ama biberonun hemen arkadinda yind emzirmeye calistim memeyi hep hatirlattim
antropologanne Trgaf Bende saĝım yapiyorum ama günde 3 4 kere. Aklimda bulunsun masaj yapmakta. Saĝım yapmanin faydasini gordunuzmu ? Kac kere sagim yaptiniz ?
Kadervural antropologanne meme reddi uyku gecisinde verij uyurken bebeginiz bas ucuna atletinizi koyun gun icinde giydiğiniz
antropologanne Kadervural Yaa 🙄 Hemenmi alisti ya biberona 😖 Su an cok pismanim. Keske vermeseydim. Deneyecegim tavsiyenizi teşekkür ederim🍀
Trgaf antropologanne en son sutum gittiginde bebegim her uyudugunda sagim yapiyordum o uyanana kadar bazen 30 ml bazen 25 ml ne cikarsa ac kalmasin diyordum belki sagmasam bebek uyanNa kadar sut birikecekti onuda bilmiyorum ben ac kLacak diye surekli sagiyordum faydasi oldugunu dusunuyorum ama cunku 3 gun ugradtim 3 gun emmese birakirdi herhalde.sunuda soyliyim ben bu sayfada bi damla gordum hemen aldim cok ise yaradi adi bestlak internetten bak eczaneden 50 tl ye aldim tavsiye ederim
Kadervural antropologanne ben aksamlari biberon verdim emzirme sonrasi hic alismadi uyku gecisinde tekrar alacaktır merak etmeyin pea etmeyin bu gecici bir surec