Prensimoglm Annem in testi pozitif cıkmış😭😭😭 dua edin lütfen atlatabilsin😔😔 bugunden beri agliyorum esimde bana kiziyor bebegin var Allah korusun sana bisey olursa kim bakacak bebege diyor
Mom090 Prensimoglm öncelikle çok geçmiş olsun sen sakin kalmalısın hafif atlatır belki her corona olan ağır atlatmıyor öyle düşün belirtileri nedir ? Ateş fln mı ?
_tospikannesi Prensimoglm geçmiş olsun canım. Çabucak atlatır inşallah 🙏🏻 Siz nasılsınız en son ne zaman görüşmüştünüz
Prensimoglm Mom090 saol canım ya dugunden kapti 15 gun önce dugun vardi kulucka donemi deniyormuş 15 gün. Halsizlik diz agrisi bas agrisi istahsizlik falan vardi
Prensimoglm _tospikannesi saol canım Allah razi olsun. 15 gun once düğüne beraber gittik pazar günü de oğlumun doğum gunuydu o zaman en son görüştük. Gidip test yapsam mi yine de bilmiyorum ama artik test yapmıyorlarmış. Annem bile zorlamis o sekil test yapmışlar
Mom090 Prensimoglm bence umuyorum hafif atlatır bangır bangır söyleniyor her yerde kalabalık ortamlara girmeyin diye biraz kör kör parmağın gözüne olmuş 😟 sen yinede her ihtimale karşı izole et kendini 15 gün kimseyle görüşme eve kapan birde sen pozitif çıkarsan başkalarınada taşırsın ✌🏼 Allah yardımcınız olsun
_tospikannesi Prensimoglm anladım canım siz yine de belirti yok bulaşmamıştır diye düşünmeyin kimseyle bi süre görüşmeyin 🙏🏻
Prensimoglm _tospikannesi ya birde sizde oluyor mu bilmiyorum psikolojikmen bende etkileniyorum sanki hafif bogaz agrisi var bende bisey yok baska atesimde 37.2 falan oluyo
Hcreymen Prensimoglm cnm çok geçmiş olsun bende bişiy sormak istyrm.benim eşimede dün test yapıldı gece ateşi var falan diye ama hala sonuç çıkmadı acaba annenin sonucu kaç günde çıktı
Erenela_ Prensimoglm bende sizin gibileri anlamıyorum her yerde bangır bangır söylüyorlar kalabalığa çıkmayın fazla dışarı çıkmayın diye düğünlere filan gidin kapın virüsü sonra milletten dua bekleyin hemde çocuğun var allah akıl fikir versin
Prensimoglm Erenela_ biz ne bilelim kimin tasiyici olup olmadığını. Kalkip burda dua istiyorz sizin yaptiginiza bakin. Allahim insanlık bu mu gerçekten bende sizin gibileri anlamiyrm😔
GoGirl Prensimoglm her yerde soyluyolar ama dugun dogumgunu gercekten olmamis Allah tabikide yardimciniz olsun atlatsin hemen insallah iyilesen her gun cok insan var mutlaka iyilesir ama siz kapmamissaniz bile bundan snr dikkatli olun bu sekilde ortamlara girmeyin.
Mom8 Prensimoglm bilinmediği için evde oturun diyorlar zaten. Böyle zamanda düğüne mi gidilir Allah aşkına? Geçmiş olsun umarım size ve bebeğinize bulaşmamıştır ve umarım aklınız başınıza gelmiştir düğün dernek gezmezsiniz…