araskuzumm0918 kuzusu1 alın aldırın der susarım o derece memnunum,birde çalışıyorsanız şükredersiniz,ufak tefek kırıntı döküntü hep topluyor,ben anker kullanıyorum alalı epey oldu ,
Tuba kuzusu1 iRobot serisinin moplu olanı da var 😊 Uygulamadan ayarlayabiliyorum saatini ve evde yokken bile çalıştırabiliyorum uygulamadan. Bitince bana bildirim geliyor ve temizlediği her yeri uygulamadan görebiliyorum
Melikesgt Zamandan kazanmak için mükemmel bir şey. Ben çok memnunum önceden almadığım için pişmanım. Ben evde 2 kedim olduğu için almıştım, ama her evde olması gerek. Her gün açıyorum, her gün çıkan toza inanamıyorum.
Sahika3 Ben xiaomi nin moplu modelini aldım çok beğendim aldığımdan beri süpürge açmadım çok güzel temizliyor
sokomel 2-3 yıllık ilife robotum var. bir de 4-5 yıllık roomba var. kesinlikle ilife daha akıllı. haznesine bile tek gidişte oturuyor. roomba biraz daha sersem. ama roomba yeni modelleri nasıldır bilemiyorum. benim psikolojimi düzelttiler strese girmiyorum temizlik konusunda. 😂