sufflee Deletedmom304 sakin ol bizde sana öyle kötü birşey demedik zaten sende yanlış biliyor olabilirsin
Deletedmom304 sufflee ben kiza sütün yaramiyor soylemedim yazmisimsa hadi gosterin herkes gorsun oyle yazdim ya yazmadim.durduk yere yalnis anladiniz hepiniz
Peki Ayseee27 daha küçükmüş memeden çektiği zaman kaldırıp gazını çıkartın bi 5 dk sonra tekrar aynı göğsünüzü verin bir de böyle deneyin biraz daha emsin büyük ihtimalle göğsünüzdeki yağlı sütü az emiyor o arada gazı geliyorsa bırakıyordur 🌹
Ayseee27 Peki bazen az emdiğinde kalsnını sağdığımda oluyormonu da veriyorum ama yine kilosu düşmüş oluyo anlmdm hiç 😢
Peki Ayseee27 siz o zaman doktorunuza bi sorun sonraki kontrolünüzde en doğru şeyi yine doktor söyler
Gdogru Ayseee27 4,5 aylıktan beri kızımın kilo alımı durdu. 5,5 aya kadar denedim, uğraştım. Ne kadar emse de kilo alamadı. Sütümün yağının az olduğuna kanaat getirdi doktor ve mama takviyesine başladık.
Duygusm Ayseee27 Ön sütü çok alıyorsa ya da çok sık aralıklarla besleniyorsa sütün yağlı kısmını alamıyordur. İlk dönemde doktor minimum 2 saat arayla (tek meme için) emsin, yoksa kilo alımı yavaş olur demişti.
Aci Duygusm ilk basta cok sık veriyordum gaz olur diye bi yazi okudum burda biri yazmis sonra 2 saat araya uymaya calistim ama olmuyor yani nasil desem memede uyuyup kaliyor emerken cunku uykusu gelmis oluyor napsam uyanmiyo
Deletedmom304 sufflee yaramiyor sutun boylemi yazmisim?Nasilda garipsiniz.yazduģimi masil anliyorsun sen ya. Yazdiklarim gerçek zaten.ben kiza seninki yaramiyormu kullandim.kendinizden söz çikardiniz sende o da .çoks aģolun.nasil anlarsiniz anlayin bundan sonra.iyi niyyetli olduģumu bilenler bildi zaten
Pelo_00 Ayseee27 işk süt son süt durumuna dikkat ediyormusunuz ilk süt daha sıvık olur son süt daha koyu kıvamlı yağlı olur kilo yapan son süt dedikleri oluyor. Onun dışında bir damla bile anne sütü yarar tabiki sütün yaramaması diye bir şey yok sütünüz az geliyor olabilir.
sufflee Deletedmom304 neden bu kadar alıngansım hemde hiç tanımadığın birileri için bukadar kendimi kasmana gerek yok yazdığın şey doğru evet az yağlı ve çok yağlı süt diye birşey var kırdıysam da kusura bakma ama üzerine yürümedim kötü birşey demedim sana ben
Heide limonlukarpuzzz ay inanmıyorum bide biliyormuş gibi uzun uzun yazmışsınız ve ciddi ciddi anne sütünün bebeğe yararamayacgini üstelik zarar bile vereceğini yazmışsınız. Bi yaşıma daha girdim. Bana cahil cahil konuşma. Doktor demiş mis. Allah anneye sütü niye vermiş o zaman hanımefendi? Doktorlar 6 ay baş bas ne diye anne sütü diyor o zaman. Mantığınızda mi yok sizin ya geçmiş bana bazısına anne sütü olmuyor diyosunuz. Evet her bebek farklıdr her bebek ozeldr Allah da her anneye sütünü bebeğine özel vermişdr. Mama yememisnde bagisklgn düşükmusde onun altnda başka nedenler ara sen anne sütünde değil. bide git bi doktordan dinleyip inanacgna kitap oku araştırma yap bakıyım nerde yazıyor anne sütünün kimisine iyi gelmediği ! Ilk onsutunuz çoktur bebek de sadece onu emer anlarm ama demek süt yaramıyor iyi gelmiyor icmdgnde bırak o zaman sen kendi bebeklerini sütun acıdır kesin
limonlukarpuzzz Heide tabi yillarda bu tip dunyasina bir suru katkisi olmuş insanlardan daha iyi bileceksiniz değil mi internetten okuyun okuyun haybeye konuşun ne ala memleket! Çünkü internette kitaplarda yazan her şey doğru değil mi doktorada goturmeyin tahlillerle ilgili bir suru bilgi veriyor onuda ordan öğrenirsiniz. Beni ne kadar taniyorsunuzda kesin sizin sütünüz acidir diye konuşuo ahkam kesebiliyorsunuz bide beni cahillikle suçluyorsunuz emsin diye 3 prof gezdim hemde türkiyenin en iyi çocuk doktorlarina gittim goturdum hepsindende ayni tepkiyi aldim anne sutunu aldiktan sonra kusa kusa perisan oluyordu benim gibi bunlari yasayan bir suru insan vardir. Bide sizin gibi kafalarla uğraşiyoruz burda cunku arastirdiginuz okudugunuz hersey doğru evet alkis tutmak lazim size 👏 siz iyi anne olun biz kotu anne olalim varsin
sarekusu Ayseee27 süt yarar mı yaramaz mi bilmem ama bebek minyonsa istediği kadar emsin yesin yine zayıf yine zayıf yani en azından benimkiler öyle 🤦🏼♀️ doktor da genetik olduğunu söyledi yapacak bişey yok sağlık olsun her bebek farklı tabi
Heide Deletedmom304 ay kız çok duygusal yazmışsınız tamam ama cümlen öyle anlaşılıyor yani bizde bu durumdan muzdaribiz diye çıkıştım. Tamm üzülme sen özür dilerim bende kırdıysam yanlış anlamism demekki ben halıya hakkını veriririm 🥰🌸
Deletedmom304 Heide tamam❤O yuzden herseye iyi tarafdan bakalim Sonunda kavga yaratip kanimizi karartmaayalim.hepimiz kadiniz sonuçta
Heide limonlukarpuzzz evet cahilsiniz hemde şimdiye kadar gördüğüm en büyük cahillerden birisiniz. Nerden netten arastrdgmi biliyorsun bide doktora götürme falan yazmışsınız benim bütün sülalem doktor sen ne ķnusuyorsun. Kim sana kötü anne dedi okumayı anlamayi öğren bu önce ben kimsenin annelgine kötü demem. Madem çok prof gezmssn çok biliyorsun bana bununla ilgili deliller gösterirmisiniz. Hani dedgnz doğruysa çünkü baktı çocuğumuz kilo almıyor bizde bırakalım anne sütünü vermeyi nasılsa yaramıyor ya. Bide sizin kafalarla uğraşıyoruz yazmış bide sen kendi kafana bak zaten benimle uğraşacak bilinçde değilsn
Heide limonlukarpuzzz ha bide soyle bi sey sizin bebegnzde farkli bi sorun vardr veya sizde farkli bi sorun vardir ve bu bebegnzde farkli etki yapiyordur o ayri ve cok nadirdir böyle şeyler. Ama bunu genelleme yaparak söylemeniz tam bi saçmalık.benim bebegimde çok az alıyordu her gören yaramıyo diyip durdu mama ya başladık ay i kiloyu aliyir
limonlukarpuzzz Heide hanimefendi bana anlamiyorsunuz diyorsunuz ama siz benim yazdiklarimi iyi okuyup anlamiyorsunuz herhalde ben genelleme yapmadim benim başima geleni anlattim kii soruyu soran hanimefendide okusun gorsun diye genelleme neresinde benim yazdiklarimin pardon ? Ben basima gelen olaydan bahsettim sizin yazdiklariniza istinaden genellemeyi siz yapiyorsunuz. Nasil her mama her bebeğe yaramiyorsa nadir olarak anne sütü bazi bebeklere yaramayabiliyor ya anneden kaynaklanan sorunlar ya bebekten ama olmayinca olmuyor malesef. Madem sutunuzden bu kadar emindiniz neden mamaya başladiniz etrafinizdaki herkes doktorsa kimse demedi mi size duzenli kilo alimi varsa yariyordur ne mamasi diye ?