Mom9 HappyKids 4-6ay arası götürdüm. Boyun simidine sığmadığı için gidemedik daha fazla. Sonrasında normal yüzme kursuna başlamıştık ki pandemi çıktı kaldı öyle 🙄 gerçekten çok güzel bi aktivite suyu seviyorsa bebek
Woody HappyKids spaya verecegim paraya swimava havuz aldım. 1 aylık oldugundan beri giriyor. Pandemi döneminde içim rahat etmezdi zaten spaya gitmeye de.. Tavsiye ederim ☺️
Woody boncukhaniminannesi ben 2.el almıştım. Zaten fiyatlar surekli artıyor. Satarken aynı fıyata satarım seneye kullandıgım kar kalır dıye düşündüm
sokomel ben boyun simidi ve swimtrainer aldım. küvette yüzdürüyorum ikisiyle de. küvet olmasa büyük boy bi şişme havuz alırdım. hele ki pandemide böyle bir yere asla güvenmem. ayrıca gereksiz pahalı.
Linasuannesi HappyKids https://imgyukle.com/i/SZ6rw1 bizde her ay gidiyoruz tabi 3aylığız geçen aydan itibaren ayda 2 kez bebeğime çok iyi geliyor çok lüks olmasına rağmen konumu 160 tl çok ucuz bence
Woody Arasannesi 2.el almıştım ben. Buraya da satan var mı sormak için uye oldum hatta. 550ye bulmuştum
zeynepogretmen Normalde götürme planlarım vardı ama pandemi sürecinden dolayı götüremiyorum diye eve boyun simidi ve yüksek boy havuz aldım. İçine uygun sıcaklıkta suyu doldurup yüzdürüyoruz. Çok rahatlatıyor.
Sedacan2267 Eskiden gotururdum artik asla korona var hicbir sey gecmis veya duzelmis degil. Ustelik bebek onlar. Kimse de goturmesin bence