Prenses-annesi1 Gaz sorununun bittiği nasıl anlıyorsunuz kızım bugün hiç gazını çıkarmadı akşam üstü huysuzlanmaya başladı masajda yapsam karnına doğru bacaklarında ittirsem çıkartmadı normal mi 😣
Pisi Prenses-annesi1 ilk zamanlar gaz için çok ağlıyordu 3. Aya girdiğimizde sadece sabahları uyandığında ağlıyordu gazını çıkarıyordum. Sonra hiç ağlayarak uyanmadı o zaman anladım gazının bittiğini
KereMini1 Prenses-annesi1 aksamlari cok agliyo o aglamalar kesildi 3. Ayin bitiminde sanirim o sekilde bitti dedik gaz sorunumuz
Sumeyyelan Prenses-annesi1 biz 4. Aya girdiğimizde hiç sorunumuz kalmadı 2.ve 3. Aylarda çok huzursuzdu sürekli ağlamaklı Bende o zamanlar aguline kullandım ve düzenlide kullanmadım bazen gaz ilaçlarına bebekler alışıp fayda etmeyebilir demişti doktor şimdiler de çok rahatız sadece uyku saatini geciktirirsem huzursuzlanıyor okadar gazını kendi rahat ça çıkarıyor
Elifba Prenses-annesi1 canım inşallah kısa zamanda biter bana da 6 aya kadar sürer demişlerdi şükürler olsun 3 ayda bitmişti inşaallah kısa sürer o 3 ay 3 sene gibi gelmişti çok stresliydim
TutkuB Prenses-annesi1 düzenli kullan bizde sab ve renudıx kullanıyoruz 2ay 17gunluk bebegım 15gun oncesine kadar gazdan cıglıklar kıvranmalar vardı şimdi daha iyiyiz en azından çıglıklar ve yogun kıvranmaları kesildi
Aylinsmom Prenses-annesi1 Canım biraz daha beklemen lazım hala gazlı bi bebektir benım bebeğim 3 ay 17 günlük yeni yeni bitiyo. Bi de her emzirmeden sonra sen onun gazını mutlaka cıkar. Ben onun gazını cıkarmaya başladıktan sonra resmen gaz sorunu ortadan kalktı diyebilirim hem de 1. Ayımızdan sonra
Aylinsmom Aminenur06 Evet sab simplex biogaia beraber ama yarım bıraktım kendim çözdüm. Damlalar bi.işe yaramıyor çünkü
yemekseverdiyetsevmez Canım gazın bittiğini kendi kendine çıkardığında anlıyorsun alttan üstten kendisi çıkarıyor zinco kullandım artık yavaştan bırakacağım
Aylinsmom Aminenur06 Canım her emzirme ortasında ara ver gazını cıkar. Bi de emzirme bittikten hemen gene gazını cıkar sen onayak olunca gerisiini kendi cıkarıyor😍