Mrymbas Defneduru bakalım bi bunları deneyelimde olmadı surup da denicem sen şurubu ac tok nasıl kullanıyorsun canım
Defneduru Mrymbas ben her akşam 9 da 5 ml veriyorum ondan önce yıkıyorum masaj yapıyorum ilacı veriyorum yarım saat sonra emzirip yatırıyorum
Krm HilalElvinEbrar ya aynı gün dogurmusuz 😉 bizimki 3850 doğdu. 40+6 haftalık. Tam bı meme bağımlısı hiç durmadan emmek istiyor. Mama vermemiz gerekmedi çok şükür. Seninki iyi toparlamış canım mamadan sonra bazı bebekler meme almıyor mama verince şükür toplamissiniz. Gazını çıkarıyor sancı yapmadan şükür ki. Ayaklarına masaj yap bol bol onu yapınca alttan üstten gazı çıkıyor hemen.
HilalElvinEbrar Krm aynen bakıyorum sıkılıyor hemen masaj yapıyorum gaz ilacıda işe yaradı sanırım iyi geldi uyuyor inşallah böyle devam ederiz bizimkide sürekli memede artık ağzından geliyor süt hala emmek istiyor hıçkırık tutana kadar
Aytac Nscaslan34 masallah. ALLAH nazarlardan korusun. Benimki 2.700 dogdu 52 sm. Simdi 4kilo 41gunluk
Cmrmt 17 aralık doğumlu benim oğlumda. 4 kilo 51 cm doğdu. 5. Gün 3860 gr oldu şuan 19 günlük 4300 gr. Mama ve anne sütü alıyor. Artmıyor lanet süt bir türlu canım sıkılıyor