Merhabalar biraz uzun oldu kusura bakmayın. Covid 19 nedeniyle en baştan beri alınan tedbirleri hala uyguluyoruz. Eşim evde işe gitmiyor. 14 aylık bebeğim var. Virüs Türkiye’ye geldiğinden beri ailelerimizle görüşmedik. İstanbul’da yaşıyoruz. Benim ailem Tekirdağ’da. Teyzem de İstanbul’da bana yakın. Bugün bayram için Tekirdağ’a aileme gidecekler. Hepsi çalışıyor teyzem markette, bi kuzenim fabrikada bi kuzenim otomotiv sektöründe bi kuzenim de öğretmen çalışmıyor ama tatile falan gitti ve şu anda arkadaşlarıyla görüşüyor. Fabrikada çalışan kuzenim de 10 gün kadar önce uçak yolculuğu yaptı. Bana da gel diyorlar. Ama ben kararsız kaldım. Eşim ilk başta izin vermedi kaç aydır koruyoruz kendimizi diye. Yani biz hala marketten gelen şeyleri havalandırıp yıkıyoruz, hiçbir yere gitmiyoruz. Evimize de kimseyi kabul etmedik. Şimdi bahsettiğim kişilerle aynı arabada Tekirdağ’a gideceğim ve ailem de çalışan insanlar. Ayrıca bayramın 2. Günü de kırklareline gidilecek günü birlik orda da teyzemiz var. Annem üzülüyor diye eşim izin verdi ama dedi ki eğer virüse yakalanırsanız sonucunu düşünmek bile istemiyorum ben hastane köşelerinde beklemek istemiyorum dedi. Bi gönlüm gitmek istiyor çok özledim bi gönlüm de risk çok fazla otur evinde diyor. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?