Yildizim Merhaba hanımlar, dün işitme testi için hastahaneye gittik kızım testi geçemedi. Çok üzgünüm elim ayağım boşaldı resmen. 10 gün sonra testi tekrarlayacağız. Başına böyle bir durum gelen var mı ? 2 veya 3. Denemede testi geçen var mı ?
gezentianne Yildizim Yenidoğan bebeklerin çoğu geçemiyor normal cnam üzülme. Arkadaşımnki de geçememişti 10 gün sonra gittiker geçti doktor da normal karşılamıştı olabiliyor
Purple13 Yildizim ilk muayene mi. Doğduktan sonra bakıldı su var denildi 1 hafta sonra gelin dediler bir sorun çakmadı.
BARTUMOM gezentianne bizde 3 kezde geçtik canım korkma genelde bir kerette geçen nadirdir derin uyuması gerek
Annesibebesi Yildizim Canım bizde doğumdan sonraki günde geçememiştik tekrar çağırdılar gittik ve o zaman geçtik çok şükür.Ilk doğduğu zaman kulağında şu kalabiliyormuş o yüzden yenidoğanlarda gayet normal bir durummus yanı kafana takma.Allahin izniyle geçersiniz.
eslemsiii Yildizim doğumdan sonra 5. Günde almışlardı kızımı teste sizinki biraz erken mi oldu acaba bazı bebekler 2.de Geçiyor ıslaklık ya da doğumdan kaynaklı kalıntı vardır geçersiniz bence bidahakine
Dygg Yildizim kaç günlük benim kızımada ilk doğduğu gün yaptılar bir taraf geçememişti doğdukları gün kirlilik Fln olduğu için geçemeyebiliyor 1 hafta sonra gittiğimizde bir sıkıntı olmadı geçti
Birkucukeylulmeselesi Yildizim benim kızımda doğduğu gün geçemedi 10 gün sonra geçti hiç düşünmedim çünki gidene kadar kızım seslere tepki veriyordu ve doktor açıkladı zaten korkmayın geçer inşaAllah
Yildizim Birkucukeylulmeselesi biz de 5. Gün yaptık geçemedi. Kızım da seslere tepki veriyor. Bir yanım hiç olumsuz düşünme diyor ama bir yandan da içim içimi yiyor
Karadenizlii Yildizim Dert etmeyin ilk doğduğunda bizim de bi kulağı geçememişti 1 hafta sonra gittiğimizde ikisi de geçti 🌼
nicu Yildizim işitme problemleri genelde aileden geçen genetik ile bağlantılı. Ailenizde işitme problemi yoksa muhtemelen doğumdan kalan sıvılar sebebiyle işitme testinden geçememiştir. İnşallah bir sonrakinde güzel haberler alırsınız🌺
nicu Yildizim geçerse veya geçmezsede yine paylaşın burada merak ettim 5.güne rağmen neden geçemediğini
Dgndrmz Yildizim evet canım arkadasın cocuguda kac kere denedıler gecemedı artk bıraktı gtmıyodu bı gun çocuğu hastalandı hastanedelerdi tekrar bı bakıtalım dedıler gectı
MuhammedAmine Yildizim İlk doğduğunda hastanede geçemedi 1 haftalıkken tekrar götürdüm iki kulakta geçti kulağına su kaçmış büyük ihtimalle dedi doktor