Kalbimm kuantumx evet cunku bi ara çok fena durumdaydı doktorda 15 e çıkardı ondan sonra rahatlamistik
deleted2310 HilalElvinEbrar günde 3 defa 5er damla ama saatini düzenli tutman lazım hep aynı saatte vermeye çalış ben birde biogai veriyorum ikisi bir daha etkili bende 15. Günde başlamıştım
HilalElvinEbrar deleted2310 hala veriyormusunux peki kaç aylık oldu bizimde 15. Gün de çok arttı gaz ondan aldım suan iyi geldi sab simpleks ikinci gaz ilacına gerek varmı
deleted2310 HilalElvinEbrar 63 günlük vermiyorum artık hala oluyor gazı sabaha karşı özellikle ama uğraşıyorum ayaklarına karnına masaj yapıyorum çıkarıyor ilaç vermektense uğraşmayı tercih ettim ama çok gazlı dönemlerinde verdim
dodo HilalElvinEbrar bize her öğünde 15 damla demişlerdi. Öyle yaptık. Burda bazı arkadaşlar günde iki kez 10 damla olarak veriyorlarmış diye okumuştum.
kuantumx dodo sabah öğle akşam mı 15damla veriyorsunuz? Ben 4defa 8er damla veriyorum ama şu iki gündür gazı çok arttı etkisi olmadı gibi damlanın, artırsam mı acaba? Günde en fazla kaç damla verebiliyoruz?
kuantumx Rucan hmm o kadar kullanıldığı bilmiyordum? Ben 28damla kullanıyorum şu iki gündür pek etkisi olmadı.
kuantumx dodo baya fazla veriyorsunuz o zaman, bu kadar verildiğini duymamıştım. Peki faydası oluyor mu? Birde bebeğimiz kaç günlük?
dodo kuantumx ilk ayında verdik işe yaradı. Şimdi kızım 2 aylık. Kendi kendine gazını çıkarabiliyor. tabi bazen yardıma ihtiyacı oluyor. Şuan kullanmıyoruz
Fulyarcak HilalElvinEbrar Günde 4 kere 6 damla şeklinde kullanıyorum ben düzenli olarak kullanırsanız yeterli oluyo