HilalElvinEbrar Kızlar doktorumuz bu ilacı önerdi aldım 16 günlüğüz ama eczacı ne kadar vereceğimi yazmadı nasıl kullanmam ne kadar vermem lazım günde yardımcı olurmusunuz😔
Sibell HilalElvinEbrar biz günde 4 defa 8 damla kullanıyoruz doktorumuz öyle önermişti ama benim bebeğim çok gazlı belki ondandır
Oozge HilalElvinEbrar ben kızıma 4 defa ikişer damla kullanmıstım fakat su an oğluma 4 damla dört kere veriyorum cocukların gazndurumuna göre değişir fakat bildiğim kadarıyla 8 damladan fazla olmuyordu yinede siz doktorunuza danısın bi
AyseLinam Bize de günde 4 defa 4 damla demişti doktor bence bebişlerin gaz durumuna göre belirliyorlar yarin doktoruna sormanı tavsiye ederim
Minikkusunannesi1 Gaz damlaları bildiğim kadarıyla bebek kilosuna göre damla sayısı veriliyor doktorunuza danışmadan sayısını belirlimeyim bence 🙏🏻❣
SevimnurBasaran HilalElvinEbrar doktorumuz bize günde 4 defa 5 damla şeklinde emzirmeden yarım saat önce ver demişti
Kalbimm kuantumx evet cunku bi ara çok fena durumdaydı doktorda 15 e çıkardı ondan sonra rahatlamistik
kuantumx Ben çok düzenli kullanıyorum ama bi faydasını görmedim daha gece gaz sancısındn sabaha kadar ayaktayız
Busbus HilalElvinEbrar günde 4 kez 8 damla ama ben sadece gazı olduğu zaman veriyordum hergün 4 kez değil yani
kuantumx Rucan hmm o kadar kullanıldığı bilmiyordum? Ben 28damla kullanıyorum şu iki gündür pek etkisi olmadı.
doganinannesi HilalElvinEbrar günde 3 defa 5-10 damla yazmıştı doktor. Ben 5 ile başlayıp en son 10 verirken buldum kendimi işe yaramadı çünkü hatta 10 damla da yaramadı.20 gün kullandım sonra bıraktım