Mrsxscape Jeologanne Ocean microfer kullaniyoruz icerigi temiz gayet guzel biz memnunuz 😊 Ağizda boya birakacak kadar koyu değil,kabızlik vs hic bir şey yapmadi. Tadinada baktim hatta 🙈
Jeologanne Bhrasel yani ben ek gıdadan itibaren hemen her gün kuzu kıyma ceviz Tahin pekmez gibi şeyler yedirdim oğlum biraz iştahsız dişten dolayı emmeye çok düşkün ondan pek yiyen bir bebek değil ben kansızlığı ona bağlıyorum o yüzden yaşına girmesini bekledim kan ilacı kullanmak için
Candy_liz Jeologanne ikisini beraber kullandığım da oldu, ayrı ayrı da kullandım, içeriğinin temiz olması, dişlerde boyama ve kabız-ishal yapmamasından dolayı tercih ediyorum.. Şunu ekleyim çok fazla değerlerini yükseltmedi, ama düşürmedi de..
Goodmom Jeologanne bestiron kullanıyoruz memnundum ama yeni farkettim diş diplerinden damak kısmından siyahlıklar oluşmaya başlamış oyüzden bende değiştirmeyi düşünüyorum
Sasah1441 Jeologanne ocean ile başladık şimdi bestiron a geçtik içerik olarak daha iyi ama tat olarak berbat 🤦🏻♀️ oğlum zor içiyor ocean çok güzeldi lezzet açısından…
Goodmom Jeologanne kan değerimiz düşük değildi takviye amaçlı kullanıyoruz oyüzden düzeltme anlamında birşey diyemiyorum
Sasah1441 Jeologanne Dr muz ocean önermişti bitince bende mühendisin oğlu temiz içerikli ve demir oranı yüksek yazmış diye Dr da danışarak bestiron aldım. Kan tahlili yapılması gerekiyor bu ay ama hastaneye gitmekte tedirginim 🤷🏻♀️ sonuç nasıl yaradı mı ilaç bilmiyorum yani
Esra2745 Jeologanne kabızlık yapmıyor dişlerinde de sorun yok ama ben diş fırçası aldım ona🙈 kendim de içirince dişlerini hemen temizliyorum müslim bezle