Kusannesi Berika06 bana kalırsa genç kız olunca kendi istiyorsa deldirmeli. Küçücük cocugu ağlatmaya gerek yok süslemek için😊 kız kardeşimin deldirmişti annem, ama kendisi asla küpe takmıyor 18 yaşında sevmiyor küpe vb takı.
Peki Ceydakoruc peki teşekkür ederim 🌹 Bir de sizin taktırdığınız küpe altın mı acaba ben altın almayı düşünüyorum ama bebeklere altın takılıyor mu
Gunes55 Berika06 bence akli erip kendi isteyince deldirilmeli. Nefret ediyorum kupe takmaktan ama kulaklarim delik. Sebep birileri heves etmis. Ben etmiyorum ama ne olacak
gozdeninannesi Berika06 6 ay 10 günlükken deldirdim yani bi 10 gün önce falan bi sorun yaşamadım yarada olmadı ve benim bebeğim ağlamamış desem yeridir
Ssemass Berika06 ben kendi istediği zaman deldirmesi taraftarıyım sonucta bu onun bedeni ben karar veremem belki hiç sevmeyecek hic istemeyecek belkide bissürü delik isteyecek ama ben deldirdigim icin istedigi sıralama olmayacak o sebepten kendi nasıl isterse öyle yapsın.
Ceydakoruc Ps06 hastane değildi benimki özel muayene yeri var doktorun orda deldirdim özel hastaneler deliyor mu bilmiyorum
Ipegim Berika06 bana kalsa hemen deldiririm pandemi girdi araya şimdi de kulağından çeker diye korkuyorum
otose_san Berika06 tercih meselesi 6 aydan sonra deldiriyorlar sanırım ama ben kendini ifade edebilecek hale gelinceye kadar beklemeyi düşünüyorum. hem kulağı ile oynamaması gerektiğini anlaması için hemde canı yanar ise kendini fade edebilmesi için
Ata0905 Berika06 valla eliyle kulağını yırtar diye biraz aklı selim olsa daha iyi olur yada kardeşi falan varsa çeker diye biz altı yaşında deldirdik.
gezentianne Ikrazumra19 Kuzenime de ailesi böyle düşündü 10 yaşında suan neden deldirmediniz küçükken diye ağladı😀😀😀
Ikrazumra19 gezentianne dogrudur ama kıyamıyorum deldirmesee olur genc kiz olunca istedigi kadar deldirsin suan zorlayip canini yakmak istemiyorum😊