Slddgdln Kızlar bebeğimin kafasında Konak oldu 🤦🏻♀️ Ve birazda kaşlarında… zeytin yağ, bebek yağı, vazelin, karbonat hepsini denedim olmadı. Önerisi olan var mi?
Elifhanim Slddgdln cnm hemen gtmio bnmde 3 ayda gitti her dus almafan once zeytinyagini sur yarim saat bekle sonra sık disli tarakla kafasina zarar vermick seklde tara gecio
Momsbabyy Slddgdln Benim kızımda da oldu konak sampuanini değiştim hiç birşey yapmadım başka ve kalkıp dökülmeye başladı Dalin kullanıyordum bıraktım baby me kullanıyorum artık 🤷
Momsbabyy Deletedmom265 Galiba öyle ya oysa ki eskiden bizler hep onunla büyüdük hiç böyle birşeyler yaşamıyorduk🤷
Helenyaz Slddgdln bende bir hafta uğraştım zeytinyağ bebeyağı ile en son mustela köpük şampuanla 3. Yıkamada tamamen geçti👍🏻
ilayda_hiranur Slddgdln benim bebeğim de var yok arası var araştırdım hiçbirşey yapmanıza gerek yok her gün banyo yaptırıp ıslakken saçlarını tarayın kendiliğinden geçer yazıyordu şu an öyle yapıorum gün güne azaldığını görüyorum
Momsbabyy Deletedmom265 Maalesef daha minnacık bebeklerimizi kimyasal içerikli şeylere bulastiriyoruz deterjanından sampuanina kadar🤦
cocukadam Slddgdln benim bebeğimde de konak vardı zeytinyağı ile çok uğraştım geçiremedim mustela konak şampuanını alıp kullandım 3. Yıkamada baya azaldı mutlaka deneyin
iki_prens_annesi_ Slddgdln bizim doktorumuz ozel bi karisim hazırladı bize bu yuzden ismini bilmiyorum ama cok etkili tek seferde konak diye bisey kalmadi keske bilseydim yardimci olmak isterdim