MuhammedAmine BoncukAnnesi 13.5 kilo 88 cm oğluma ben 6 numara aldım çarşaf gibi ilk okul çocuğuna olur 🤪 bebeğiniz 9 aylık kaç kilo 6 numara sizin için çok büyük olmalı
BoncukAnnesi MuhammedAmine 10 kiloydu canım oğlum ama diş döneminde 3 haftadır hiç bişey yemiyor emiyor sadece zayıfladı bu dönem. Oğlumun bacakları kalındı o yüzden 5 no bez bacaklarını çok sıkıyordu kıpkırmızı oluyordu lastik yerleri tahriş ediyordu canım 6 numara şuan gayet iyi oluyor
Deletedmom335 gezentianne bilmiyorum canım ama tahminen 10 kilo falandır biraz midik kaldı 11 inde aşısı var o zaman bakacaklar boy kiloya
Deletedmom_26 8 aylık molfix 4 maxi kilo olarak üzerinde yazanla uygun külot bezde 4 kullanıyorum 5 numara aldım fakat büyük geldi bel kısmı çiş hep dışarı çıktı neyse o stok kaldı 😊
gunes20 Smrhls 4 kilo 8 kilo arası uygundur. Benim kızım 5.5 kilo 2 numara kullanıyoruz. Birde bacaklarını sıkıyorsa tabiki 2 numaraya geçin.
laktas Smrhls 5 kiloya kadar 1 numara olur ama 4-8 kilo arası 2 numara biliyorum. Eğer sıkıyorsa kaka vs taşıyorsa 2ye geçebilirsiniz. Ben 4,5dan sonra 2ye geçmiştim rahat etti.
Rana-2004 9 ,5 kilo kaç kullanması lazım 3 kullanıyorduk ama 4-9 kilo diyor bende kilosu artacağı için 4 numara sipariş ettim 7-13 kilo doğru mu acaba
Emin_e Smrhls kilo da onemli tabi ama bacaklari tombikse sikabiliyor benimki su an 4 numara ama sıkmaya basladi 5 e gecmeyi dusunuyorum