Smyetugra
2.5 aylıktan beri bizim de egzamanız var hem duş jelini hem vücut hemde yüz kremini kullanıyoruz ilk başta enseden sırta doğru inen, kulak arkalarında ve ayak topukların da kuruluk vardı her gün duş her gün nemlendirme ile onlar tamamen geçti daha sonra bir omzunda kol dışın da yani 3 tane diğer omzunda 2 tane yuvarlak pütürlü pütürlü lezyonlar oldu egzamadan çok temra gibi onlar yaklaşık 1.5 - 2 ay öncesi gecti onlar geçince hemen yine omzunda ama ön göğüse yakın yine 2 tarafta ve tam göğsünde cikti simdi onlarda tamamen geçti suan 9 ay 7 günlük ben bunlara bağlı olarak süt alerji için diyet yaptım deri ve kan testlerimiz negatif çıkmasına rağmen egzaması ve mukuslu kakasi olduğu için süt ve süt ürünleri alerjisi tanısı kondu bakılan gıdaların dışında da birseye alerjisi olabilir dendi yada genetik çünkü babada da bende de egzama var…. Pandemiden dolayı gidememiştik kontrole şimdi 10 Temmuz da gittik bende yoğurt ve peynir açtılar onları yemeye başladım ki arada kaçamak yapıyordum aslinda ….
14 ağustosta kontrolümüz var ona göre tekrar değerlendirme yapacaklar bağışıklığımız ve B12 mizde düşük buna bağlı olarakta olabileceğini de söylediler….
Velhasıl diyet yapsanda egzamalar yine oldu şimdi diyeti açtık egzamalar kayboldu diyeceğim ben neye alerjisi var neye yok çözemedim kendiliğinden kaybolduklarını düşünüyorum inşallah çıkmaz tekrar ama cildimiz oldukça kuruuydu Stletopia bize o anlamda iyi geldi….Cok geçmiş olsun inşallah tamamen geçer Sizin ki de tüm bebeklerin ki….🤲