Mom166262 En iyi epilasyon aleti hangisi kızlar braun ve philips iyi diye duydum ama daha iyi markalar varmı almak istiyorum da almışken ıyi bir şey olsun istiyorum
Merveunal Mom166262 ikisini de kullandım 80 liraya aldıgım braun 300 liraya aldıgım phılıps’e bin basar kesinlikle braun bu işin uzmanı phılıps den hiç memnun degilim
Mom166262 aramsamsam kullaniyormusunuz hıc kullanmadım acitiyormu tüylerinizi aldiktan nezaman sonra tekrar aliyosunuz acaba ben yıllardır ağda kullandığım için bilmiyorum
Merveunal Phılıps çok çabuk bozuluyor 1 haftada teklemeye başladı benimki bozulacak diye kullanmaya korkuyorum
Pelo_00 Mom166262 ikiside güzel markalar ben philips almıştım ne kullanırsanız kullanın tüyler kökten koptuğu için illaki acı olacaktır.
Mom166262 Pelo_00 en çok korktugumda acısı zaten 🙈 ağdanın acısına alışmıştım ne güzel ama oda çok batık yaptı bende 😕
AybarsMomy Mom166262 bekarken Braun vardı çok memnundum evlenirken o eskidi artık diye yeni aldım Philips aldım almaz olaydım . Braun daha iyi bence bende Philips iyi diye aldım ama değilmiş🙄
Nrnbirol Kesinlikle braun tereddüt etmeden alın ben phılıps aldım bin pişmanın kılları kökünden almıyor kırıyor ve bi ker geçmede değil dört beş gecmede anca alıyor hep batık oldu eskiden braun vardı hiç böyle yapmamıştı
Meltemgunturkun Mom166262 philips satinelle aldım geçen hafta aldığım yerdeki kızda onu önerdi braun mu Philips mi dedim hiç tereddüt etmeden Philips derim dedi ve braun ona göre daha pahalı