Deletedmom346 TutuKelesh BİM’den ya da A101 den almıştım gerçekten boza işe yaramıştı şuan var mı bilmiyorum bir bakın isterseniz bir de belki alakasız ama Mersin’de yaşıyorum kerebiç diye bir tatlıları var müthiş süt yapmıştı ben de.
dertlikerkenez TutuKelesh herhangi bir zararı olsa doktorum 7. Aya kadar kullan demezdi. Aylık kontrole gittiğimiz takip doktorumuz. Sabah akşam 1 tane içtim. Günde 6 ya kadar içilebiliyor
Ata0905 TutuKelesh patlamış mısır gaz yapmaz bı sıkıntı yaşamadım. Tek başına damlayı hiç almadım 40 50 civarı bişey 4 şişe bitirdim ben bu gün aldım hatta ama başka şeyler de aldım yanında tam fiyat bilemiyorum.
Ata0905 TutuKelesh onu demek istemedim başka ihtiyaçlara beraber aldım tek başına fiyatini bilmiyorum anlamında 🙈
Mom567 TutuKelesh azaldı düşüncesini zihninden atarsan sütüm var diye düşünürsen artar canım Allah’ın izni ile
TutuKelesh Mom567 psikoloji olarak da yapıyorum kendime. Evet sütüm yetiyor, bebeğim doyiyor. Ama maalesef doymuyor. Mama verdiğimde karnı toksa huzurlu bebek oluyor. Yek başlna emzirdiğimde çığlık çığlığa
Hazal89 TutuKelesh bende istanbuldayım 3 ay öncesi tükendi her yerde vefa bozasını arayıp kargo var mı diye sorabilirsiniz ısırgan otuda ve bestlak damla öneririm
Hazal89 TutuKelesh rica ederim rekolac damla Var cok övüyorlar instgramda onada bakın ben cok gec gördüm deneme fırsatım olmadan sütüm kesilmişti. Lütfen sakin ol cok fazla düşünme sakince emzirmeye ve sütünün bol olduguna inan stres dahada azaltıyor sütü