BerenandMom TutuKelesh yazmayo unutmusum rekolac kapsül bestlac damla hangisini denemek istersen ikisi de güzel
Ata0905 TutuKelesh hayırlı olsun bebeginiz. Bende antalyadayim. Macro center da herşey oluyor oraya bakabilir eşiniz .kışın ordan almıştık biz. Bir de vefa bozacisinin sayfasından numarasını bulup arayın hesap no isteyin belki bu şekilde gönderebilirler. Sizde boza bulana kadar bestlak damla başlayın. Cokfaydasi oldu bana . Suyu ihmal etmeyin 🌸
TutuKelesh Ata0905 teşekkür ederim, canım. kışın zaten hep bulunur, yazın bulmak zor oldu burda. Kışın da bebişim 6-7 aylık olucak ve artık ek gıdalara geçecek O zaman o kadar ihtiyacım olmayacak. Şimdi çok ihtiyacım var. Nerde sizin dediğiniz mağaza?
ErvaKader Ata0905 bestlak damla kullandım o an için evet damla bitti süt yine azaldı böylemi olması lazım
HavvaHilal TutuKelesh canım bayram üstü kargolar çalışmaz, şehirlerarası otobüslerle gönderilebilir belki
HavvaHilal TutuKelesh ben aslen Bilecikliyim, soydan boza orda hep vardır. Bayramda gidicem köye. Taşımayı kabul eden bi firma olursa göndermeye çalışırım sana
Ata0905 TutuKelesh bebekten ancak görebildim cevap vermişler zaten larada TerraCity içinde . Patlamış mısır ve bestlak damla benim kurtarıcım tavsiye ederim bulana kadar .
TutuKelesh HavvaHilal ayy çok teşekkür ederim, canım. Allah razı olsun sizden de, yorum yazan her kesden de. Eşim bu gün migroslara bakacak, tek bakmadığım oralar kaldı. Eğer bulamazsa yazarım buraya. Gömdermek isteyenler gönderir. 😘çok teşekkür ederim.
HavvaHilal TutuKelesh rica ederim canım, inşallah bulur eşiniz, havalar ısınınca toplatıyorlar bozaları o yüzden bulmak çok zor oluyor
Birponciginanasi TutuKelesh Şokdan almıştım ben bundan 3.5 4 ay önce benden sana tavsiye boza moza hikaye bolbol emzir emmiyosa sağ bol su iç yeşillik ağırlıklı beslen bak gör nasıl artıyor sütün çok yemek süt arttırmaz dengeli beslenmk arttiri
Ata0905 TutuKelesh patlamış mısır gaz yapmaz bı sıkıntı yaşamadım. Tek başına damlayı hiç almadım 40 50 civarı bişey 4 şişe bitirdim ben bu gün aldım hatta ama başka şeyler de aldım yanında tam fiyat bilemiyorum.
Mummy00 TutuKelesh benim sütümü çok arttırmıştı şok ta satılan çok güzeldi bimden aldım ekşidi ve köpürdü ama nisandan sonra getirmiyorlarmış kışın geliyormuş ben de sonradan çok aradım bulamadım