TutuKelesh Kızlar, iki gündür bebeğimi mama ile besliyorum. Sütüm çok azaldı ce bebeğim doymuyor. Mama verince susuyor. Gün içinde emzirdiğim zaman ağlıyor, doymuyor. Dün burda bir post gördüm boza süt artırıyormuş. Antalyada yaşıyorum. Burda hiç bir yerde bulamadım boza. Trendyolda da tükenmiş. Bir kaç bayan arkadaş bizim buralarda var demiş. Yardımcı ola bilirmisiniz nolur?
EsrAras TutuKelesh merhaba, Eskişehir’de yaşıyorum burada taze günlük boza yapan meşhur bir yer var Karakedi Bozacısı eşim burdan hergün alıyor. Telefonunu bulup göndereyim size belki kargo falan yapıyorlardır ama hemen taze olarak gelir mi kargoda bilmiyorum 🙄
TutuKelesh Duha2019 denedim onların hepsini. Kuru dut demleyip içiyorum, günde 5 litreye yakın su tüketiyorum. Yok. Azaldı. 😢
Duha2019 TutuKelesh sitres yapmayın Bebişi sık sık emzirin allah veriri vermesede onun rızkı o kadar bazen oluyor böyle anne sütüne eş değer mamalar var üzmeyin kendinizi rahatlayın lütfen
Mom567 TutuKelesh azaldı düşüncesini zihninden atarsan sütüm var diye düşünürsen artar canım Allah’ın izni ile
TutuKelesh EsrAras evet. O da doğru. Gelene kadar bozulurmu bilmiyorum. Sonuçta havalar sıcak. Ama ağzı açılmadığı sürece bozulmaz bence. Eşim yarın migroslara bakacak. Orda da bulamazsa sizden rica etsem bana kargoyla göndere bilirmisiniz? Ücreti neyse karşılayım
Jigglypuff EsrAras yaaaa doğumum Eskişehir de oldu her kontrole geldiğimde mutlaka uğrar alırdık çok ama çok lezzetliydi 🤤 yalnız amca bize çok uzun süre sıcakta durmayacağını söylemişti İnegöl’e götürmek için alalım demiştik
TutuKelesh Duha2019 ne bileyim. Yani mama ile beslenmesi kötü değil. Anne sütünün yerini hiç bir şey vermez ama sonuçta mama ile büyüyen bir sürü bebekler var. Ama başından beri emzirdim ya, zoruma gidiyor şimdi mama vermek. Psikolojik durum yani. Çok üzüldüm doymuyor diye. 😢
TutuKelesh dilek1994 maalesef yok, canım. Avmler, özdilek, A101, bim, şok marketler hepsine baktım hiç bir yerde yok. Eşim yarın migrosa bakacak. Bir tek orası kaldı. O da olmazsa artık ne yapacam bilmiyorum.
BerenandMom TutuKelesh sıcak yerde durursa ekşiyo tarihi geçmese de bozulur marketlerden e alacaksanız soğuk dolapta varsa alın.ben migrostan ne zaman alsam bozuk çıkıyor dolaba koymuyolar bu arada sut yapıcı damlalardan falan kullandınız mı hiç
HavvaHilal TutuKelesh canım bayram üstü kargolar çalışmaz, şehirlerarası otobüslerle gönderilebilir belki
Asel20 TutuKelesh canim kişiye göre değişir belki ama banada ayni seyi söylediler belki abartmıyorum 5 lt ictm sonuç 0 cocuguma mama veriyorum 😔
TutuKelesh Asel20 evet orası öyle. Kişiden kişiye değiyor maalesef . Ama denemesem hep içimde kalacak niye denemedim diye. Hani içimde pişmanlık olacağına en azından denerim. Çoğalır ya da çoğalmaz yapacak bir şey yok
TutuKelesh EsrAras çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Yarın eşim baksın, bulamazsa haber edeyim ben size
BurcuKucuk TutuKelesh canım stres yapma ve bol şekerli su iç üstüne de 1 bardak su iç bak gör nasıl süt yapıyor