Snm26 Merhaba hanımlar 3 ay önce normal Doğum yaptım ve hala adet olmadım. Bu süre neye göre değişiyor geç mi kaldı doktora görünmeli miyim
acikahve Snm26 Merhaba, ben de Nisan ayında doğum yaptım. Hala adet görmedim. Doktorum 6ay sonrada görebilirsin; 1 sene sonra da dedi. Bence ondan acele etmeyin. Doğumdan sonra kontrole gittiniz mi?
NicoRobin Snm26 1 yıl kadar düzensizlik olması ya da olmaması normal diye biliyorum. Keşke benim de olmasa 2 haftaya bir adet oluyorum benimki de o şekil bi düzensizlik 😂
Cansu331 BasakK merhaba bende sezaryen doğum yaptım 7 inci ayda oldum. Ama olduğumdan bişey anlamadım günde bi kez anca peçeteye geliyor. Sizin nasıldı yanlış anlamazsanız. Post açmıştım ama çok yazan olmadı
Yami Bsgl daha sonra düzenli oldunuz mu acaba. Ben de nisanda doğum yaptım 40ımdan 1 hafta sonra kanamam oldu çok fazlaydı ve çok uzun sürdü ilaçla durdurduk ondan sonra da daha hiç olmadım
Yami Snm26 ya ben de 40ım çıktıktan 1 hafta sonra kanamam oldu ve çok yğun bir şekilde 15 gün sürdü doktoruma danıştım verdiği bir ilaçla kanama durdu ama o gün bu gün daha tok yok 3buçuk ay oldu doğum yapalı. O adet miydi şimdi ? Adetse neden tekrar olmuyorum
hunilimomm Snm26 bende normal doğum yaptın ve doğumdan 8 ay sonra ilk adetimi gördüm doğumdan sonra 1 yıl belki daha fazladır bilmiyorum normal kabul ediliyor
Bsgl Yami çok normal adetiö gibiydi 4 5 gün sürmüştü sonra haZiran ayında olmadım bu ay oldum yani çok düzensiz
Bgmbgmbgm Snm26 ben de 3buçuk ay sonra oluverdim, şu yazı atlatsaydık bari diyodum:) 1 sene kadar olmayan var, sıkıntı yoktur bence
Cns123 Merhaba kişiden kişiye değişiyor benim bebeğim 4 aylık normal doğum yaptım 2 aydır adet görüyorum