Zeyyy gulsum61 diyorum ya emmek bi refleks hem elelrini tanıma aşamasında da emer bebekler benim ki sürekli emerdi herkes bu çocuk aç aayy annesi al bunu doyur ayy hastane de bile kadınlar hep böyleydi onlar bitmez 😊 bırak emsin 6 aylık olunca da ayak parmaklarını emiyolar benimki öyle şimdi 😃
Hayal123 Sznklc şu an kaç aylık acaba.. benimkine öyle cikdiriyo ağlarken beslenirken🤦🏼♀️ karında guruldamayla birlikte ağlamaya başlıyor.. işkence oldu beslenme saatlerinin.. 3,5 aylık olduk azalacağına artıyor
Sznklc Hayal123 4 aylıkken kesilmeye başladı şu an 6 buçuk aylık. Kızımın inek sütü alerjisi de varmış 4 aylıkken öğrendim o da gaz sancısı gibi dokunuyor 🤦🏻♀️
Zumrahilal gulsum61 valla bizimkide 3 aylık ellerini keşfediyor sanırsam uyanık.oldugunda sürekli elleri ağzında hatta kendi elleri yetmiyor bizimkinide götürmeye çalışıyor 😊
Humakusum Tubad Tubad canım benim bebeğimde şuan 45 günlük ve tükürüğü çok fazla baloncuk baloncuk yapıyo yalanıyo hep memede yaşıyoruz emmekten mi bilemedim sizin bilginiz var mı 🤷🏼♀️
Tubad Humakusum bunun bi kaç sebebi varmış. 1.si pamukçuk 2. Reflü yada benimki gibi tükürüğü ile oynamayı seviyor 😂
Humakusum Tubad bizimkindr pamukçuk yok canım bakalım perşembe doktora gidicez o zaman belli olur artık 😊
Yazgulu Bana doktor diş kökleri yavaş yavaş oluşmaya başladığı ve çevreyi kendisini tanımaya başladığı için elini ağzına götürür dedi. Salya akma durumu için de tükürük bezleri çalışmaya başlıyor o daha kontrol edemez dedi gayet doğalmış.elini çekme bırak emsin dedi 😃 bazen geceleri elini emerkenki şapırtı sesine uyanıyorum uykusundan uyanamıyor bazen acıkınca elini şapırtıyla emiyor, ben dokununca hemen uyanıp ağlıyor öyle emziriyorum 😊 benim oğlum 2 ay 24 günlük