HasanMertinannesi Telefonum çok yıprandı şarjı da bozuldu telefona çok para veren biri değilim benim için kamera ve belleği yüksek olsun yeter bu telefonun özellikleri çok iyi gibi kullanan varsa yardımcı olabilir mi 😊
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi HasanMertinannesi Not 8 pro olanını kullanıyorum. Şarjı 2 gün gidiyor elimden düsmüyor olmasına rağmen, gb 128 gb fazla fazla yetiyor. Telefon çok hızlı kamerası dehşet. Başka soru? 🤭
BeYzAMm2019 HasanMertinannesi eşim aldı daha 1 ay olmadı sürekli işi telefonla . Elinden hiç telefon düşmez hep konuşur öyle olmasına rağmen bu yeni telefon 2 gün şarjı gidiyor kamerası çok iyi zaten sesi baya yüksek. Ekranı büyük tek sıkıntı cebine sokman da olur o da büyük olduğu için ama çantaya falan atarsan sıkıntı olmaz . Ve şunu da bilmen gerekiyor ekranı cok hassasmış yani üstüne otursan hızlı ekraninin kırılma ihtimali varmış. Yani bebeğin eline vermemen gerekiyor. Şimdiden hayırlısı olsun .
HasanMertinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ya ne güzel ben tereddütte kaldım o yüzden buraya yazdım mutlaka kullanan birileri vardır diye son bir aydır yavrumun fotoğraflarını çekemiyorum en çok ona üzülüyorum teşekkür ederim 🍀😊
Ebruli101 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kız benimki de 8 pro Instagram storyleri bitiyor şarji valla iki gün gitmiyor 😂 Mart’ta aldım bende
HasanMertinannesi BeYzAMm2019 aa ben ekran olayını düşünmemiştim uyarmanız güzel oldu fiyatına göre güzel bir telefon o zaman
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi HasanMertinannesi Benimde en büyük derdim oydu. İnan çok rahatladım. Bir sürüde uygulama indirdim telefona, çok fahatlık. Müzik falanda indirebiliyorum. Kuşkusuz öneririm ☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi HasanMertinannesi Ekranı da o kadar hassas değil benim kız kac kere attı, koltuktan parkeye düştü falan dikkatli olmakta yarar var tabi de ufacıl bir şeyde kırılmıyor. Ekran büyül ben ekranı büyük seviyorum zaten. Problem olmuyor benim için ,😁
HasanMertinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çocuklu insaniz eline vermesek bile bir şekilde alıp atabilirler o kadar hassas olmaması güzel bir şey en çok yavrumun fotoğraflarını çekip saklayayım tabi biraz da sağlam olsun yeter
Mom091 HasanMertinannesi abim aldı geçen hafta. Çok güzel diyor daha önce iphone kullanıyordu. Özellikleri iphone dan daha fazlaymış. Bende kurcaladım biraz çok hoşuma gitti. Kamerası çok güzel. Gece bile harika çekiyor😊
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi HasanMertinannesi Kaçkere yakaladım ısırırken hiç bişey olmadı 😁 İphonedan geçtim ben. İphone eziyet resmen. Eşkmde iphoneda hala buna bayiliyor. Bira durum toparlayalım oda alacak kendisine. 🙈
Mom091 HasanMertinannesi 128 gb aldı. Ne bulsa yüklüyor😁 ekran büyüklüğü falan da çok güzel gerçekten çok beğendim. Ben iphone dan vaz geçemem ama sizin için fark etmiyorsa kesinlikle almanızı öneririm
HasanMertinannesi Mom091 Yok maalesef iphone almaya gücümüz yetmez ama almışken de yine de güzel bir şey olsun istiyorum sağ olun 😊