aLmisMomSs Mommyyy_1 aynı aynı aynı durumu yaşadık ben avent aldım ara ara tuttu şimdi uyurken alıyor sakinleşmek için alıyor ama emziğe bağımlı değil
Mommyyy_1 Yagmur2019 evet canım kesin tutacağını bilsem alacam en pahalısı da olsa ama tutmayacağı emziğe o kadar para vermekte istemiyorum 😪
Selin648 Aynı durumdayız napacam bilmiyorum bazen emziriyorum hemen mememi çekip ağzına emzik koyuyorum üzün Sürmene’de 20-30 dakika emiyor biraz öyle nefes alıyorum ya valla napcağımı bilmiyorum
Odncbtl Sanırım bütüm bebekler aynı bnde çok emzik aldım tutmadı bıbs marka var trendyolda onu aldım suan uyurken emiyo sadece . Ama bebeğinz küçk olduğu içinde tutmuyo olabilir büyüynce tutar denemkten vazgecmeyin😊
Glsmebrar Mommyyy_1 canimmbenim kızımda zor tuttu binden almıştık onu tutturdum sonunda ama gün içinde verdim sürekli kustu da ama.vazgecmedim çünkü gaz sancısı çok fazlaydı sütünden sur ucuna iyice ve göğsunu verecek gibi tut yanında memeyi ağzına sok
Nazlisa Mommyyy_1 evet pahali ben de bidaha baska emzik denemedim onerilen bitane daha var bibs marka onu da diyolar ama ben vermedim daha hic emzik
Jelibon88 Mommyyy_1 şu an nasil düşündüğünü nasil hissettiğini tahmin edebiliyorum ama inan unutuluyor bu günler
Burcistan Mommyyy_1 yenidoğan bebeğin memede olması çok normal. Ya emmese mama vermek zorunda kalsaydınız. Benim bebeğimde öyleydi emzik aldım istemedi. Bende bidaha vermedim. İstemiyorsa zorlamayın. Zaten birkaç ay sonra daha az emecek sabredin bukadar dert etmeyin.
Rana-2004 Mommyyy_1 kendini güvende hissetmek için istiyo memenizi ten tene temas yapın rahatlasın öyle uyusun biraz
Gul07 Avent ultra soft emzik çevremde birçok emzik deneyip tek çözüm bunda alındı bende oğluma direkt bunu aldım
Cansumommy Mommyyy_1 kesin diyemem elbette ama “bibs” kauçuk emziği sevdi bizimki. Philips aventleri almadı ve diğerlerini…
Mommyyy_1 Cansumommy nuk u denemiştim ben kauçukta plips aventte aldım bir umut tutar belki diye onuda tutmadı maalesef
Cansumommy Mommyyy_1 şekli nasıldı acaba dediklerinizin. benim dediğim yuvarlak başlı. yani damaklı değil. damaklıları hiç tutmadı benim bebek
Mommyyy_1 Cansumommy yuvarlaktı philipsten aldığım damaklı da aldım tutmadı kauçukta aldım yok tutmuyor bir türlü