Deletedmom357 Hanımlar merhaba 39+3 haftalık hamileyim, az önce yarım çay bardağı kadar su geldi, lavaboya gittim az daha geldi şimdi yine ara ara biraz geliyor suyum mudur bu? Duş alıp hastaneye mi gitmem gerekiyor hemen?
Eslinabusra Deletedmom357 bende biranda fosur diye şu aktı sonra o şu hiç durmadı adet kanaması gibi doğana kadar geldi
Parcam19 Deletedmom357 suyun canım dogum başlamış ama korkma oyle hemen bitmiyor 🌸 saglikla gelsinyavrun
Reyhanbal Deletedmom357 kendini sıktığında istemsizce geliyosa suyundur. Yürüdükçe hareket ettikçe çoğalır. ALLAH tek avazda kurtarsın inşallah
Deletedmom357 Balteknem az geldi tutmama gerek kalmadı uyurken bir sıvı geldi lavaboya geldim kalanı geldi, iç çamaşırımı üstümü değiştirdim geri yatağa gittim az daha geldi durdu ağrım sızım yok hiç
Eslinabusra Deletedmom357 korkulacak birşey yok canım ama su geldikten sonra hastaneye gitmen gerekiyor sancıyı bekleme dusunu al ve git gebe okulundada kendi doktorumda bana bunu söyledi suyum gelmeseydi son ana kadar evde sanci çekecektim ama suyum gelince direk hastaneye gittim beni doğuma hazırladılar
Parcam19 Deletedmom357 evet duşunu al guzelce sakin sakin sancılarını bekle. Hic korkulacak endişelenecek bisey yok. Altina kalin bir caput bez koy atlet vs isini görür gidene kadar. Ayyy heyecanli anlar başlıyor 🌸♥️
Parcam19 Deletedmom357 ah tutmaz ben gidene kadar hastahaneye sanki icten titriyordu bacaklarim ellerim 😊 ama bir sonuca varsan hayirlisi ile o kadar muazzamki sabirli ol. Eger dogru nefes alirsan bebeğine o kadar kisa sürede ulaşırsın. Hadi git al gel yavrunu 🥰😘
Noname Deletedmom357 doğum başlamış 😊 suyla beraber hafif bir kanama olabilir korkma, ped takabilirsin. Sağlıkla kucağına al inş, bir avazda 😊
Synmannesi Deletedmom357 canım benim suyum pıt diye ses geldi yatak göl oldu bir ay önce doğurdum canım normal oldu 39+6 doğurdum
Deletedmom357 Synmannesi benim yarım çay bardağı kadar geldi lavaboya gittim az daha geldi durdu üstümü değiştirdim azar azar gelmeye devam etti şimdi de hafiften sancım var galiba
s_koc Deletedmom357 canım suyun gelmiş evet hastane yolunu tutabilirsiniz sancıların başlamadıysa başlayabilir birazdan bence duşu hastanede de alabilirsin su geldikten sonra bazen hızlı gerçekleşiyor 🙏🏻 Kolay bir doğum olsun inşallah şimdiden tebrik ederim 😘
Birkucukeylulmeselesi Deletedmom357 benimkide çamaşırımı ıslatıyordu gidip gidip baktım gün içerisinde 2-3 kez oldu çamaşır değiştim durmadan sonra gittik hastaneye 11 de asıl suyum geldi belirtisi olabilir canım hazırlıklı ol derim
Deletedmom357 Birkucukeylulmeselesi benim de azar azar devam ediyor canım hazırlandık çıktık yola gidiyoruz hastaneye
Ccggty Deletedmom357 suyunuz gelmeye başlamış ayy ben bile heyecanlandım bi daha doğurasım geldi 🥰🌼 o suyun devamıda var o kadar çok ki 1 sürahiden fazladır bide sıcak sıcak 😊Allah’ım kolay doğum nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz inşallah yavrunuza