bself33 crazymomvkz20 sağlık ocağından yazdır istersen canım bence yazdirinca alınıyor yinede istersen önce eczaneye sor daha fazlaysa ücreti yazdır
Balteknem Naz_1905 canim vallah en sonunda kullanmicam o olcak ya hekres farkli seyler soyluyor anlmdm gitti ya burda boyle postlara yaziyorum farkli farkli
crazymomvkz20 Denizada0 merhabalar sideferi 6 aylık kızıma kullansam sıkıntı olur mu Öner’iniz üzerine aldım 4-10yaş arası çocukların kullanımına uygun diyo 95 tl ödedim karışımını da yaptım şimdi ne yapcağımı bilemedim
Denizada0 crazymomvkz20 biz 4 aylıkken başladık sidefer e doktorumuz tavsiyesi ile siz eczaneye alirken kac ml vereceginizi sorun ayina uygunu soylerler
crazymomvkz20 Denizada0 eczane kilosuna göre verin demiş 6 aylık 7 buçuk kilo 7 damla olarak vermek mişiz
crazymomvkz20 Denizada0 çok teşekkür ediyorum kilo başına bir damla demişler 7 damla vericez peki siz her gün mü veriyorsunuz yoksa 3günde 1mi
Sumeyyelan crazymomvkz20 sağlık ocağından bize vegaferon verdiler ve ne berbat bişey hem çocuğum almadı hemde kakası değişti bide içinde paraben varmış hemen çöpe attım kesinlikle sidefer almalısın sidefer çok iyi hiç sorun yaşamadım süper
crazymomvkz20 Sumeyyelan aynen canım bugün çöpe attım bende sidefer aldım inşallah düzene girer saf gibi iki ay kullandım birde