crazymomvkz20 Kızlar merhabalar 👋 6 aylık kızıma 4. Ayında Demir takviyesine başladık yalnız ondan kaynaklı olarak kakasını yaparken zorlanıyor acaba sağlık ocağının verdiği Demir ilacı yüzünden mi eczaneden falan alsam mı siz ne kullanıyosunuz Öneriniz var mı ?💜
Seda_123 crazymomvkz20 Ferrum kullanıyorum sağlık ocağının verdiği kabız yaptı sancı yaptı kızımda özeldeki doktorumuz ferrum verdi 2 aydır kullanıyoruz hiç bi sorunumuz yok memnunum kilosuna göre veriliyor 6 aylık 8 küsür kilo 8 damla veriyorum
Denizada0 crazymomvkz20 evet sağlık ocaginin verdiğinde öyle bir durum var ve temiz içerikli değil.. biz doktorumuza sorduk sidefer i önerdi onu kullanıyoruz tadida güzel şişeyi elimde görünce çok seviniyor o derece ..
crazymomvkz20 Crazymomy Balteknem Seda_123 AnnEmine1 Denizada0 funca Kızlar hepinizden Allah razı olsun zamanınızı ayırdınız sayenizde bilgilendim zor kaka yapıyo gazı var sanırım diye aoğuk su içmeye yoğurt baklagil tüketmeye bile başlamamıştım hemşire kan damlasından oluyo normal dedi diye devam ediyordum sonra canım sıkıldı 2 aydır aynı çünkü size de bi sorayım dedim iyi ki sormuşum şimdi söylediklerinizi de iyice araştırıp birini tercih edicem tekrar çok sağolun #iyikitecrübeliannelervar 💜🌺🙏🏻
AnnEmine1 Bende ilk hafta vegaferon kullandım aşırı kusma yaptı en son kakasında küçük kırmızılıklar görünce hemen bıraktım. Zaten içeriğinde paravan olduğu için içim rahat etmemişti. Fermix kullanmaya başladım çok memnunum hemde içeriği temiz
crazymomvkz20 AnnEmine1 ah o kırmızılıkları gördüm de Damla’dan olduğu aklıma gelmedi çok teşekkür ediyorum
funca Denizada0 ben kilo başına bir damla olarak kullanıyorum sideferi size miktarı ne kadar söyledi doktorunuz acaba?
crazymomvkz20 Denizada0 merhabalar sideferi 6 aylık kızıma kullansam sıkıntı olur mu Öner’iniz üzerine aldım 4-10yaş arası çocukların kullanımına uygun diyo 95 tl ödedim karışımını da yaptım şimdi ne yapcağımı bilemedim
funca crazymomvkz20 biz de sağlık ocağının verdiği damlayı vegaferonu kullanmıştık 2 hafta kadar ve bebeğim kabız oldu kakasını yaparken çok zorlanıyordu ve kanlı kaka yapmaya başlamıştı. Bıraktım hemen ve sidefer kullanmaya başladım onda hiçbir sıkıntı yaşamadık.
crazymomvkz20 funca ay aynen canım kanla da karşılaştım demek sebebi oymuş çok teşekkür ediyorum bırakıyorum bende
bself33 crazymomvkz20 büyük ihtimal ondan ben sağlık ocağı verdi ama hiç kullanmadım doktor tavsiyesi ile maltofer damlaya başladık devlet odeneginde ayrıca 13.5 TL ödedim. Üstelik kızıminda tuvalet sorunu var bugün tuvaletinide yaptı demekki ilac kabızlık da yapmıyor bu da çok iyi. Ayrıca hergün değil haftada üç gün kullanacağız . Tavsiye ederim. Bu ilacın icindede sıfır katkı 👌
crazymomvkz20 bself33 çok sağol canım kafam baya karıştı ya hepsinin olumlu olumsuz yorumları var bilemedim 🤷♀️ doktora yazdırmamız gerekir mi bunu direk alabiliyor muyuz yoksa
bself33 crazymomvkz20 sağlık ocağından yazdır istersen canım bence yazdirinca alınıyor yinede istersen önce eczaneye sor daha fazlaysa ücreti yazdır