2lokummannesiii Oğlum dünden beri ishal var mı bir öneriniz? Doktora da yazdım ama size de sormak istedim.
Eda82 2lokummannesiii benim kzıımda ishal sabahtan beri 4 . Kakalı bez alıyorum.Bal şerbeti önerdiler birde pirinçlapası yapacağım.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Pirinç labası,haşlanmış patates, muz etki edebilir. Geçmiş olsun
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Lapası yazacaktım. Su pirinç haşlıyorsunuz hiç hir şey koadan onu yediriyorsunuz. ☺️
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ben de dedim başka bir şey mi acaba diye onu yer mi bilemedim 😂
2lokummannesiii Misskokulum patatese tepki veriyordu önceden. Yine mukuslu kakası anlayamıyorum neden böyle oldu. Farklı bir şey de vermedim. Muz her sabah yarım veriyorum öğlende de yarısını. Sabahtan beri iki kez yaptı bile kakasını.
Zynpeylul25 2lokummannesiii günde tahminen kaç kere yapıyo benim kızım da 4 aylıkken sürekli mukuslu kaka yapıyordu Dr a gittik hemen tahlil verdik dizanteri dedi Dr dikkat edin isterseniz Bi dr a götürün
Misskokulum 2lokummannesiii gece 9 da uyuyor 5 buçuk 6 gibi uyanıyor gece 3-4 kez emmeye kalkıyor ilk uykuyu 11 gibi yapıyor 1-2 saat ikinci uykusunu da 4 gibi o da 40 dakika sonra yine 9 da gece uykusu iyi sayılır
Misskokulum 2lokummannesiii ishal bizimki de dünden beri geceden bu yana 6 kez bezini değiştirdim düşün 😫
endlesslove 2lokummannesiii Benim kızımda aynı şekilde günlerdir ishaldi bir yaşını geçti ben çay kaşığı kahve ılık su limon içirdim kesti biraz gğnde beş altı kez alıyordum şuan bir veya iki. Kez yapıyor
endlesslove 2lokummannesiii Sizin daha yaşına helmemiş olduğu için isterseniz yoğurt verin doktorum söylemişti yoğurt pirinç lapası ve haşlanmış patates muz bunlar iyi gelir dedi
2lokummannesiii Misskokulum seninki de erkenci kuş Allahım ya niye böyle erkenciler anneme gitmesem var ya yere yapışırım uykusuzluktan