Arenbebek 70 kg hamile kaldim 100 kg doguma girdim :))) 29 gunluk bebegim 15 kg vermisim ama Geri kalan 15i nasil vercem bilmiyorum
dodo Thesra emziriyor musunuz? Benim daha diyetin ilk günü sütüm aşırı derecede azaldı. Zaten azdı. Birşey kalmadı.
Thesra dodo Evet emziriyorum ama zaten sutum az yasina girince kesicem memeyi olsada olur olmasada olur artik🤔🤔
dodo 1.73 boy. 63 ile hamile kaldım Doğuma gittiğimde 93 kiloydum çıktığımda 84. Sütüm artsın diye onu bunu ye, iç derken 6 kilo aldım. şimdi diyete başladım. Sütüm zaten azdı. Şimdi kesildi kesilecek. Ne yapsam diyeti bırakıp yemeye devam mı etsem yoksa kilo verip ağrılarımdan kurtulup ( omuriliğimde çürük var) bebeğimle kaliteli zaman mı geçirsem bilemiyorum. Düşün düşün b... işin.
Safiyekaraarslan Tam tamına 30 kilo aldım ve EmZiriyorum 14 gitti 16 kilo gitmiyor 2 ay oldu Doğum yapalı bu kilo üstüme yapıştı gibi psikolojik bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum tatlı isteği var iştah açık iyice morel motivasyon gitti 65 le hamile Haldun 95 le girdim
Poyraz18 Tam 30 kilo aldım. Canım ne istediyse yedim🙃103 kg doğum yaptım 1ayda 20kilo kendiliğinden gitti. Çok ödemde yoktu şaşırdım. Kalan kilolar zor gider Emzirirken sürekli tatlı istiyorum.