Deletedmom_297 Kızlar 27 kilo aldım 15 ini verdim bebeğim tam 5 aylık tatlı istediğini kesemiyorum emziriyorum siz ne alemdesiniz. 70 71 arası gidip geliyorum 160 boyla sizler?
Barkinalpinannesi Deletedmom_297 14 kilo aldım doğumdan hemen sonra 11 i gitti ama oğlum 5 aylık bendede aşırı tatlı yeme isteği var hamileyken almadıklarımı şimdi alcam galiba 😳
Pinardefne Deletedmom_297 21 kilo aldım hepsini verdim sadece sezeryan göbegi denilen şey ve biraz genişleme kaldı 🙄
Mervclk Deletedmom_297 15 kilo aldım doğumla 6 7 kilo vermiştim ama emzirme döneminde geri aldim hepsini 1.68 boyum 80 civarı kilom var kiyafetsiz kaldım üstelik hiçbir şeyim olmuyor😥
Thesra Deletedmom_297 30 kilo aldim 50 kiloyla hamile kaldim 80 ile Doguma gittim 2 ayda 23 kilo verdim 10.5 aylik kizim 7 kilom kalmisti diyet yapiyorum suan 55 kiloya indim
Kelebeginannesi Burcutuna nasıl verdiniz acaba benim de 2 ay oldu Doğumdan sonra 7 kilo gitmişti 3 kilosunu da geri aldım 😔 sütüm kesilir diye yemeği de kesemiyorum
Burcutuna Kelebeginannesi benim çok fazla ödemim vardı ondan hemen vermiş olabilirim onun dışında şeker ve ekmeği Kestim diğer yemekleri yedim çünkü şeker ve ekmeğin süte hiçbir yararı yok çok yemeninde hiçbir yararı yok sizde öyle yapın ve bol bol su için ☺️
dodo Thesra emziriyor musunuz? Benim daha diyetin ilk günü sütüm aşırı derecede azaldı. Zaten azdı. Birşey kalmadı.
Esra___ Deletedmom_297 ben de 25 kilo aldım 🤦🏻♀️ Bebeğim 48 günlük 8 kilom kaldı yapıştı gitmiyor sanki ve dediğiniz gibi canım hep tatlı hamurişi çekiyor
ygmr Deletedmom_297 22 kilo aldim 6 7 kilo kaldi ama emzirdigim icin cok yedim hala yiyorum boyum 158 kilomda 61 sisko kaldim😂
GizemTolga 59 kilo ile hamile kaldım 76 kilo ile Doğuma girdim 2 ay 12 gün oldu Suan da 67 kiloyum kaldı gitmiyor 8 kilo 😑😑
Yagmurmert Deletedmom_297 ben 60.8ile hamile kalmistim. Doğuma giderken 69kiloydum. Doğumdan 5 gün sonra tartıldım 63tüm. Doğum yapalı 3 hafta oldu. Smdi daha da şişim indi
Thesra Deletedmom_297 Ben verdim 😅kalan son kilolar Gercekten yapisiyor sıkı bir diyet yapmadan imkanı yok gitmesinin o yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor seninde gider merak etme😊😊
Deletedmom47 Deletedmom_297 1 aylık olduk 15 kg aldım hamilelikte 13 kg gitti dikkat felanda etmedim tatlı yiyorum yani baya baya .172 boy 72 kg gidiyoruz bakalım 58 olucagımdaa anca 3 ay Sonra spora az az başlarım 7-8 aya toparlarım vücudu anca 🙈🐣.
Sultanalmira Deletedmom_297 merhaba canım 49 kilo ile hanile kaldım 75 Doğuma girdim , şimdi 55 kiloyum herhangi bir diyet falan yapmadım da korse dalan da kullanmadım
ayis Deletedmom_297 bende 20 kilo aldım Uzun zamandır tartıya çıkmıyorum açıkçası 😀 ama sanırım yarısı gitti 52 kiloydum hamile kaldım 72 kiloyla doğum yaptım en son tartıya çıktığım zaman 59 falan dı ama doğru mu onu bilmiyorum 😁😁
Senammm Deletedmom_297 1.72 boyla aynıyız 27 kılo almıstım 15 kılo vermıstım en son tatlı ıstegımı kesemiyorum kızım 2 ay 12 gunluk 🤱 emzırıyom