Bernaaa Merhaba kızlar, 3 buçuk ay önce spinal sezeryan dogum yaptım hafif bir göbegim kaldı ama pantolon falan giyerken böyle göbegim mi sıkışıyor karnımın içi agrıyor gibi geçici bir durum mu ? Sizlerdede oldu mu ?
Herseycokguzelolacak Bernaaa cok sanslisin bende uc bucuk ay once dogum yaptim.ama bildigin alti aylik hamile gibiyim😀 pantolonun icine zorla girmeye cakistigim icin o agrilar hep oluyir🤗
Sedaeva Bernaaa bende doğum yapalı 3 ay 10 gün oldu benimde öyle hatta dügmeleri acıtıyo beli lastikli pantolanlar sanırım daha iyi inş geçici bir durumdur
Bernaaa Herseycokguzelolacak yaaaa öylemi 😅 ilk 1 ay ben hamile pantolonu giydim hem agrıdan hemde olmuyordu😅 sonra sonra kilo verdikçe olmaya basladı çok sükür. Sende sıkıntı etme kilonu verirsin
Emiri Bernaaa benim de agrıyor canım ben daha yeniyim ama 2 buçuk ay olcak dogum yapalı sezeryan benimde görümcem sezeryan dogum yapalı 1 sene oldu o bile arada agrısı oluyor diyor sen düşün artık
Bernaaa Sedaeva aynen inşallah canım. ayaktayken acımıyorda oturken acıyor dışarda olsam bile hemen dügmesini açıyorum
Herseycokguzelolacak Bernaaa bende gebelik sekeri vardi. Dokuz ay hic yiyemedim😀 sonra da ver elini tatli😉
arasmom Bernaaa 4 ay oldu dokununca hâlâ acıyo ama ekstra bi ağrı yok ağır kaldırıp saçma sapan haraket etmezsem 😄
Bernaaa Gokbayes2018 gececek canım merak etme. Ozmanlar benim daha çok agrırdı 3 buçuk ay oldu ara ara zorladıgım zaman tabi agrır ama çok degil.
Flztkmn181818 Kızlar sanırım bünye ile alakalı bir şey. Bende 3.5 ay önce sezeryan oldum ne göbiş var ne ağrı eski kiloma döndüm hatta zaten 12 kilo falan almıştım 😊 ama olsa da önemsemezdim sanırım zaten belli bir süre sonra kendiliğinden gidiyor veya sıkı bir diyet 😊