ByAslan Kızlar oğlum dün tam 4.ayına girdi sadece mama ile besleniyor ama iki gündür mama yemek istemiyor neden olabilir
ayazasaf ByAslan bizde 4-5 aylar arasında o sorunla karşılaştık canım damla damla zorla içiriyorduk geçici bir süreç 4. Ay atağından olduğunu söylemişti doktorum sürekli yapıp döksen bile yedirmeye çalış düzeliyor bir süre sonra şu an yaşında hala mama içiyor ama atlattık onu birde 6. Ayda oldu bir haftalık
ByAslan Deletedmom347 bi sıkıntısı yok gibi keyfi yerinde sadece mama yemek istemiyorum ki düne kadar böyle bşy yaşamadım sorunsuz bitirirdi biberonda ne varsa
Sarisey ByAslan bence gayet iyi yiyor benim 8aylik ikizlerim 4saatte 180zor yiyorlar. Donem donem oluyor boyle istahsizliklari,sicaktan da olabilir
ByAslan ayazasaf şuan öyle yapıyorum zaten yedirebildiğim kadar yediriyorum uğraşıyorum yani iştahtan kesilmesin diye
iremceren ByAslan atak dönemi mi, bulunduğun il çok sıcak mı bebek bunalıyor mu yani, birde damakta kaşıntı ağrı salyada artış gibi dişe dair belirti var mı? Bu parametrelerde dönemsel iştah kaybı sebebi olabilir 🌸
ByAslan iremceren yani atak dönemini bilmiyorum bu zamana kadar yaşamadık böyle birşey izmirdeyim sıcak ama evimiz serin tek değişiklik çok agu gugu sesler fln çıkarmaya başladı biberonu aldığı an başlıyo evde bşyler anlatıyo sanki ☺️
Arazinannesi ByAslan Canım bizde 2. Ay atağında yaşadık bunu o zaman kendi kendine tutmuştu şimdi 9 aylığıız ve 20 gün önce tekrar atak döneminde yaşadık mama reddini hiç bir şekilde tutmadı istemedi en son annem ucuna reçel sürdü bende vermek istemedim sürmeyelim dedim sürdük tuttu gerçekten sonra ki öğünlerinde yine sürdük ertesi gün alışmış oldu içti tabi biz biraz büyüğüz doktorunuza danışıp deneyin isterseniz pek doğru bir yöntem değil bende istemedim ama mecbur kalınca yapacak birşey yoktu
amineerva Sarisey ByAslan ben de aynısını diyecektim benimki 3.5 aylık iyi gününde yarısını bile yemiyor, hiç üzülmeyin maşallah gayet iyi yiyor
ayazasaf ByAslan emin ol geçecek annesi sorun yok biraz seni yoracak bu süreç ama geçiyor. Tabii bu arada iyi gözlemle atrşi vs varmı yokmu başka bir sorunu yoksa eğer sadece ataktan dolayı reddediyordur :) inşallah çabucak geçer. Birde canım oğlum içmeyince doktoru mamadan sıkılmış olabilir mamasını değiştirin demişti belki oda etki edebilir
ayazasaf ByAslan canım brnde program var istersen atak fönemine bakabilirim adı tahmini doğum tarihini yazarsan
iremceren ByAslan geçici bi durum ama emin ol, benim kızım da hem atak dönemi hem sıcak hem aşı falan üst üste gelince 1 hafta zor mama verdim emzirdim sonra düzeldi ❤️❤️
Cansu331 ByAslan Mama reddi olabilir 4 üncü ay çok şey öğrendikleri bi ay ben hem meme hem mama veriyorum o ay ikisinide reddediyordu. Ama geçiyor
mystery34 ByAslan aynı şey bana da oldu meğer diş çıkartıyormuş 1 ay çektim kucakta gezdire gezdire yedirdim