Prensannesi17 Og8220 Og8220 süt diyet. Alerjiai olup olmadgnı nasl anlarz 14 gün diyet yaptım anlamadık
Og8220 Prensannesi17 Mesela peynir yediğiniz gün 8 saat sonrası mukuslu kaka hırıltılı nefes varmı yüzünde döküntüler oluyormu burdan takip edebilirsiniz birde huzursuzlugundan Ben peynir süt tereyağı yediğim günler muhakkak huzursuz olur ve yüzünde döküntüler olusurdu
Pamuk_seker Su bebekleri bi salin artik ya saglikliysa daha ne istiyorsunuz cevredeki dis kapinin dis mandallarini neden dinliyorsunuz
Og8220 ElifEslem Doktorum 2 hafta deneyelim dedi ve şikayetlerin bitti sonra yemeni istediğinde direk şikayetler basliyor
Prensannesi17 Og8220 bizde bitmedi sadece yüzde isilik tarzı oluyor 2 hafta denedim gecmedi actım diyeti
ElifEslem Og8220 bizde döküntü yok hiç ama sık kaka yapamama iştahsızlık var acaba alerji olabilir mi
Og8220 Prensannesi17 O zaman sizin bebeğinizin başka bir yiyeceğe alerjisi var yumurta tavuk et tahin kırmızı meyveler kakao bunları deneyebilirsiniz sırayla takip ederek bulabilirsiniz
Og8220 Prensannesi17 Ve tek sikayetiniz yüzündeki döküntülerse alerji de olmayabilir doktorum bize yenidoğan döküntüsü de olabilir demisti ama biz takip ederek alerji olduğunu anladık ve birde süt ürünleri yediğim gün makatta pişik oluyor
Og8220 ElifEslem Gürültülü kaka mukuslu kaka şikayetler arasında hic duymadım canım kaka yapamama sorunu olduğunu Istahsizlik degil de kilo alamıyor çok yavaş aliyor
Og8220 Prensannesi17 Bize doktorum bepantol ve travocort karıştırıp surun demisti o şekilde gecti pisigimiz
Og8220 ElifEslem Yeşil kaka ya yediklerinizden yada üşütme kaynaklı olabilir ama gürültülü kaka alerji sonucu olarak görülüyor tabiki tek basima yeterli değil diğer şikayetlerin de olması gerek En azindan bir kacinin