Prensannesi17 Mrb oğlum 6 ay 10 gnlük 3aylık bebek gbi duruyor ilk cocugum cok canm sıklıyor iştahıda pek yok bebeklerininz kilo alsın die neler veriyorsunz faydasını gördüğünüz bişi varmı yatdımcı olun lütfen
Og8220 Prensannesi17 Kaç kilo bebeğiniz benimkide 3 aylık zar zor 4900u gördük hicbir şekilde kilo almıyor herkes ilk doğduğu gibi diyor siz Yine 6 aylık olmuşsunuz ek gıdayı bekliyorum bende bir umut..
Yagizkus Prensannesi17 6 ay 23 günlük aynen 3 aylık gibi duruyor. Görenler aaa çok minik diyor benimki çok küçük doğdu ama. Kilo alımı falan da az oldu boyu da az uzadı
acikahve Prensannesi17 Biraz da genetik oluyor büyüme ve gelişmeleri. Benim bebeğim 2445gr doğdu. Anne karnında beslenemediği için 37hafta 5günlükken doğumum başlatıldı. Öyle böyle büyüyorlar. Önemli olan sağlıklı olmaları ona şükredelim
Yagizkus Og8220 kaç kilo doğmuştu şu an kaç kilo. Üzülüyor insan bende çok üzülüyorum ama ne yaparsam yapayım olmuyor. Birde reflüyü alerjisi falan var mı
Eri070120 Genetik oalbilirmi? Benim kizimda alti aylik 6300gr ama artik takmiyorum cünkü bebegimin gelisimi cok sükür cok cok iyi sizinde öyleyse milleti takmayin bacim😊
acikahve Og8220 Üzülmeyin çokta takılmayın kilosuna. Sağlıklı olsun yeter diye düşünün hep. Benim bebeğim 2445gr doğdu. O kadar üzülüyordumki haline el kadar diye. Öyle böyle büyüyorlar. Önemli olan sağlıklı olmaları
Og8220 Prensannesi17 Evet süt alerjisi gürültülü mukuslu kaka yüzünde döküntü huzursuz ve hırıltılı nefes
Og8220 Prensannesi17 Allah yardımcımız olsun çok zor test yapmadan anladık deneyerek doktor diyet acarak
Prensannesi17 Og8220 Og8220 süt diyet. Alerjiai olup olmadgnı nasl anlarz 14 gün diyet yaptım anlamadık
Og8220 acikahve Sutu tamamen kes mama ver hep diyor sütüm varken neden keseyim ki :( Hem alerjidrn hem bunyedendir belki