Deletedmom131 Bsrmrt Özel veya devlet fark etmiyor spiral için her türlü ücret ödüyorsunuz kendiniz gidip eczaneden alıyorsunuz. Tek fark özel hastane spiral takımı icin ücret alıyor devlet almıyor
ayseoztas Deletedmom131 yanlış biliyosun canim devlet hastanesinde degilde aile sagliginda takindim hiçbir ücret vermeden takındım hiçbir şikayetimde yok :)
Bsrmrt ayseoztas bende aile sağlığında ücretsiz diye biliyordum öyleymiş fakat artık biz takmıyoruz dedi. Özellerde baya pahalıymış
Mhmmdali ayseoztas kim taktı canım doktor mu ebe mi benide hemşiremiz 41. Gün çağırdı takalım diye hem çekiniyorum hem korkuyorum açıkcası acıdı mı
DiclEm Devlet hastanesinde ücretsiz.yalnız kanama oluyor mu taktiran arkadaslar? Ozellikle iliskiden sonra agri ve kanams
Naz1905 Bsrmrt bulundugunuz saglık ocaklarında ücretsiz takılıo ama her saglık ocagı takmıo. Kadın aile merkezlerindede takılıyor o kadar uçuk fiyat verip özel hastanelere gtmeyn
Betull Bsrmrt saglık bakanlıgını ara bakalım takıyolar mı takmıyolar mı ? İlcede ve ya ilde oturıylsun değil mi canım