Emeliss Serendipity bunun devam sütüyle alakası yok bence tatlım oğlum 7. Ayına kadar asla uyumazdı geceleri artık sabaha kadar onu avuturdum 7. Ayında uyumaya başladı aynı şekilde 3..4 saate bir kalkar emer 1buçuk saat falan ama 2 göğsümü de sonuna kadar emerdi 8.5 aylıkken memeyi tamamen bıraktı kendi kendine bir süre sağarak verdim onu da reddetti mamaya başladık arada veriyordum yine hep meme reddi vardı ama hiç öyle uyumadı 12 aylık oldu hala gece 3.4 defa kalkıyor mama içmesine rağmen yani uyumayan bebek uyumuyor kaçta yatarsa yatsın 5 te 6 da ayakta 🤷🏻♀️
Serendipity Emeliss mizaçları bu demek ki ne bileyim başka tanımlayamıyorum… allah sağlık versin bize de ekstradan güç versin :)
Emeliss Serendipity âmin âmin 😊 Bende öyle diyorum kardeşimin kızıyla aralarında 27 gün var o emiyor akşam yatar sabah kalkar maşallah ☺️
Bilgiliannem Serendipity rica ederim canım.uyku konusu gerçekten beceri ve tecrübe istiyor.hangi kurum merak ettim?kitaptaki gibi olmuyor.
Serendipity Bilgiliannem şu anda hukuksal sürecin arefesindeyim, o nedenle şimdilik söylemeyeyim. Bir bitsin ayrıca bir post açıp tek tek yazacağım ki herkes bilgilensin, anneler bebekler üzülmesin, paralar boşa gitmesin 🌸