Merhaba arkadaşlar ben eşimi çok seviyorum tırnağına zarar gelsin istemiyorum hiç şüphem yok oda beni çok seviyor biliyorum elinden gelse bana herşeyi alır ama alamiyo ben de alamiyorum şu geçim sıkıntısı gerçekten çok zor eşim 3 bin tl alıyo ayda bunun 550 tl si kira 30 tl si su 130 tl si elektirik 55 tl si doğalgaz 300 tl erzak çocuğumun ihtiyaçları bez felan 700tl kıredi borcu yani kalan parada ay sonuna kadar bi eksik okuyo ona harciyoruz bazen 50 tl ne cebimizde nede kıyıda köşede oluyo bir tane bile altınım yok çeyreğim bile yok hepsini evlendiğim hafta eşim istedi verdim düğün borcu için anliycağınız bi kuruşum yok zor günler için de o kadar özeniyorum ki her gün değişik değişik giyinen insanlara yılda 1 anca kendime bişey alırım oda indirimli takımlar oluyo 25 30 tl onlardan alıyorum onlarda ucuz diye hemen rengi felan geçiyo eskiyo 25 bin tl kıredi borcumuz var sağdan soldanda kaç kişiye toplam 3 bin tl borcumuz var çok üzülüyorum daha 19 yaşındayım bi tane bebeğim var eşim benden 8 9 yaş büyük bazen bunalıma giriyorum misafir evime gelsin istemiyorum mutfağım çok kötü çok temiz bir insanim her yer pırıl pırıl ama ben değilim ben hiç iyi değilim kendimi kötü hossediyorum hiç bişey yapmak gelmiyor icimden bulaşık makinam bile yok gece gündüz bulaşık yıkıyorum eski benden artık eser kalmadı çökmüş durumdayım eşime diyorum 550 tl buraya vereceğimize daha güzel biyere geçelim 100 tl fazla verelim misafirim gelince çekiniyorum mutfağımı görmelerini istemiyorum ama yok işte para yok güç yok eşim durmadan sürekli çalışıyo bize güzel bi hayat vermek için ama olmuyo o da çok üzülüyo eminim ama elden dahada birşey gelmiyo çok üzülüyorum durmadan ağlamak istiyorum sabretmek istiyorum ama bir yere kadar olmuyo işte keşke rabbim bizede isteyen herkesede güzel bir kapı açsa önceliğim sağlık sonrada güzel bir hayat doluydum içimi döktüm azda olsa belki rahatladım okuyan herkese tşk ederim sağlıkla kalın….